OTIŠAO DA URADI ZUBE, A SAD MU SE CEO SVET SMEJE! Svi su upirali prstom u njega i kikotali se: Blistav osmeh dobio novo značenje!
Foto: Printscreen

HIT

OTIŠAO DA URADI ZUBE, A SAD MU SE CEO SVET SMEJE! Svi su upirali prstom u njega i kikotali se: Blistav osmeh dobio novo značenje!

Žena -

Skot je TikToker koji je odlučio da uradi ono što mnogi rade danas, posebno ako žive u Velikoj Britaniji ili drugim zemljama u kojima je poseta zubaru sve samo ne jeftina - otišao je da popravi zube u Tursku.

I sve je bilo u redu, bio je zadovoljan rezultatom, sve dok se nije pojavio u noćnom klubu i shvatio da ljudi bulje u njega, šapuću i jedva zadržavaju smeh. Kada je pogledao sebe, shvatio je o čemu se radi.

Svaki put kada bi se osmehnuo, zubi su mu nenormalno sijali u mraku, kao da su fluorescentni. Njegov blistav osmeh dobio je sasvim novu dimenziju.

zubi
foto: Printscreen

I sam se nasmejao kao lud kada je video kako izgleda. Nije pomenuo šta je tačno radio kod zubara u Turskoj. Komentari na njegovu TikTok postu su različiti, a ovo su neki od njih:

"To je svetlije od moje budućnosti", "Ja sam u stomatološkoj oblasti 32 godine i ovo je smešno!", "Molim vas, uzeću i set neonskih zuba koji svetle u mraku“, "Trebaćeš mi ako ikada ostanem bez svetla", „Ne bih se smejao da sam na tvom mestu“, prenosi The Sun.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track