BAKA NANA ODGOVORILA "AMERIKANCU"! ON NE MOŽE DA SE OPASULJI: Došao da joj ponudi brak, a ona pogledala u SKUP AUTO i rekla OVO!
Foto: Printscreen

genijalno!

BAKA NANA ODGOVORILA "AMERIKANCU"! ON NE MOŽE DA SE OPASULJI: Došao da joj ponudi brak, a ona pogledala u SKUP AUTO i rekla OVO!

Žena -

Starijoj gospođa, seoska domaćica, koja zajedno sa "komšijom", kako ga nazivaju pratioci, snima skečeve iz svakodnevnog života i na taj način privlači pažnju sve šire publike, postala je veoma popularna na društvenim mrežama.

baka Nana
foto: Printscreen

Jedan nedavno objavljeni silno je nasmejao korisnike društvenih mreža, kada je baka Nana dobila bračnu ponudu od "Amerikanca", baš u trenutku kada je krenula po vodu.

Stariji gospodin kog predstavljaju kao "Amerikanca", Nani se otvoreno "nabacivao", uveravajući je da mu pored njega neće ništa nedostajati, pa je, eto, došao da proveri da li je razmislila o zajedničkom životu sa njim, a kad je videla njegov auto zaključila je da vredi da razmisli.

- Dok odem do vode, vidiću, predomisliću se možda. Dobro, ako me dugo nema... Nešto si mi, brate, uranio. Dobro, vidiću, doviđenja - nećkala se Nana, ali udvarač nije odustajao.

Komentari na ovaj, samo jedan od mnogobrojnih Naninih skečeva, ne prestaju da stižu.

"Sredila se", "Nana legenda", "Srce si", "Nano", "Carice", "Ovo je vrh", "Žena kraljica", "Bravo", pisali su pratioci.

Ovakvi komentari mogu da se vide ispod gotovo svih njenih video snimaka u kojima se ne libi da opsuje, ogovara, deli životne lekcije, pokazuje kako se rade kućni i seoski poslovi, daje praktične savete ili peva. Pratioci su se, čini se, sa vrednom, zabavnom i simaptičnom Nanom poistovetili, pa joj svakodnevno pišu i podržavaju ono što radi, a neki od njenih video snimaka imaju i na desetine hiljada pregleda.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:00

MAJKA I BAKA DEVOJČICE SA UZNEMIRUJUĆEG SNIMKA OPTUŽUJU JEDNA DRUGU! Eksperti nakon izjava za Kurir TV otkrili KOJA OD NJIH LAŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track