ŠTA ZNAČI KAD VAS POLJUBI U ČELO? Veoma intiman cilj koji šalje izuzetno JAKU PORUKU: Vaš odnos je na visokom nivou i mnogo znači!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

PRELEPO

ŠTA ZNAČI KAD VAS POLJUBI U ČELO? Veoma intiman cilj koji šalje izuzetno JAKU PORUKU: Vaš odnos je na visokom nivou i mnogo znači!

Žena -

Različite vrste poljubaca šalju različite poruke, a poljubac u čelo je jedan od najintimnijih činova jer vam osoba tako poručuje da joj veoma mnogo značite.

Ovakav poljubac može da znači jaku privrženost, ali i utehu. Takođe, poljubac u čelo od strane partnera poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac/žena vam poručuje da mu/joj je stalo do vas, da voli da deli prostor sa vama, da mu/joj mnogo značite. Poljubac u čelo je i znak obožavanja – ljubljenje nekoga u čelo je kao da kažete: „divna si“ ili „obožavam te“.

par, poljubac
foto: Profimedia

Ova vrsta poljupca poručuje da se sviđate osobi koja vas ljubi u čelo, pogotovo na javnim mestima ako ne želi da bude suviše očigledno. Poljubac u čelo je fantastičan jer je to vrlo mali gest koji pokazuje da vaš partner na simpatičan način razmišlja o vama. Takođe, pokazuje vam da ste u mislima osobe koja daje poljubac. To je kao da ljubi vašu dušu – naše čelo predstavlja treću čakru koja je centar za predviđanje i intuiciju.

(Kurir.rs/Magazin Novosti)

Bonus video:

00:15

Venčanje u crkvi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov: Prvi poljubac ispred crkve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track