JULIJANU NISU HTELI DA PUSTE U AVION JER JE PREDEBELA! Influenserka besna zbog ponašanja OSOBLJA na aerodromu: Bila sam ponižena!
Foto: Printscreen

nije joj bilo lako

JULIJANU NISU HTELI DA PUSTE U AVION JER JE PREDEBELA! Influenserka besna zbog ponašanja OSOBLJA na aerodromu: Bila sam ponižena!

Žena -

"Bodypositivity" influenserka je trentuno u Libanu jer joj aviokompanija ne dopušta da se ukrca na let zbog njene kilaže.

Prema mišljenju osoblja iz aviokompanije, Julijana je predebela za ekonomsku fotelju. Ponoženje sa kojim Brazilka ne želi da se pomiri i stoga svoje razočarenje deli sa svojim 160.000 pratioca.

U svojim objavama, Juliana izveštava da nije imala problema u ekonomskoj klasi na dolaznom letu "Air Francea". Međutim, na povratnom letu drugog prevoznika došlo je do pogrdnog skandala u vezi njenog tela.

Zapravo je samo htela otputovati kući, svojoj porodici, ali nisu imali razumevanja. Njenoj majci su napisali da nije dobrodošla je je "visoka" i da je potrebno da se rezerviše poslovno ili prvoklsno mesto.

Svi pristoji zahtevi koje je Julijana predložila su odbijeni pa čak je i isterana sa aerodroma jer je celokupnu situaciju snimala.

- Bila sam izuzetno ponižena pred svima samo zato što sam DEBELA! Šteta da tvrtka kao što je Katar dopušta ovakvu diskriminaciju ljudi! DEBELA sam, ali sam i dalje kao i svi. Nije fer da kupim svoju kartu, a onda me ponižavaju, prete mi i sprečavaju leteti - napisala je ona.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

05:25

ŠOK IZDANJE SAŠE JOKSIMOVIĆA NA KURIR TV! Glumac drastično promenio izgled, pa priznao: LJUDI SU SE KRSTILI KAD SU ME VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track