KONOBARICA SLUČAJNO OTKRILA ŽENI DA JE MUŽ VARA: On se pravio LUD, a ona je ODMAH shvatila o čemu se radi! Evo kako je reagovala!
Foto: TikTok/imacayk

NASTAO HAOS

KONOBARICA SLUČAJNO OTKRILA ŽENI DA JE MUŽ VARA: On se pravio LUD, a ona je ODMAH shvatila o čemu se radi! Evo kako je reagovala!

Žena -

Jedna konobarica na TikToku ispričala je kako je sasvim slučajno razotkrila vanbračnu aferu jednog muškarca njegovoj supruzi. U videu koji je pregledan više od 2,5 miliona puta ispričala je svoju neprijatnu situaciju s posla.

Ona je objasnila kako konobariše u jednom restoranu duže vreme i svake srede u isto vreme je za isti sto dolazio jedan par koji je usluživala. Muškarac bi uvek došao prvi, a nakon 15-ak minuta pridružila bi mu se i žena.

"Bilo je vrlo očito da njih dvoje imaju aferu, ponašanje ih je jednostavno odavalo. Oboje su nosili burme i rekli su mi kako su samo prijatelji", navela je i dodala da su se njihovi susreti u restoranu odvijali svake srede nekoliko meseci.

Potom je dodala kako je jednog petka konobarisala, ali je zaboravila da ponese svoje naočare, pa nije baš dobro videla. Čovek kojeg je inače usluživala sredom došao je toga dana u restoran sa ženom za koju tvrdi da je izgledala isto kao njegova "prijateljica".

Stoga ih je upitala hoće li naručiti isto što i uvek s jelovnika, a muškarac ju je ignorisao. I dalje ne shvatajući šta se događa, konobarica mu je ponovo postavila isto pitanje i tada je njegova supruga shvatila da redovno tu dolazi i verovatno dovodi drugu ženu. I tu je nastala svađa.

Ljudi su u komentarima osuđivali ovog muškarca, delom zbog afere, a delom i zbog toga što je na istu lokaciju vodio i suprugu i drugu ženu.

"Zašto bi vodio obe žene u isti restoran?", "Nisi ti kriva, on je odlučio da ima aferu i vodi i ljubavnicu i ženu na isto mesto", "Kakav tip, izabere isti restoran", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track