NAJVEĆE BLAGO SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Sa Arijanom bio u braku 26 godina, rodila mu petoro dece! Ostala s njim do kraja (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

NAJVEĆE BLAGO SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Sa Arijanom bio u braku 26 godina, rodila mu petoro dece! Ostala s njim do kraja (FOTO)

Žena -

Svet je potresla vest da je naš proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo nakon duge borbe sa leukemijom.

Iako se mislilo da je uspeo da pobedi opaku bolest, leukemija se vratila, a u poslednje vreme stanje mu se pogoršalo. Legendarni Miha se borio lavovski, ali je nažalost izgubio bitku.

Mihajlović je pre samo nekoliko meseci na konferenciji za medije izmeđuostalog rekao: "Ova bolest je zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom" kada je otkrio javnosti da mu se vratio rak koji mu je prvi put dijagnostifikovan pre dve ipo godine.

Potresne vesti pogodile su najviše njegovu porodicu. Siniša Mihajlović je, tokom igračke karijere u Seriji A, oženio poznatu italijansku voditeljku Arijanu Rapaćoni, s kojom ima petoro dece.

Građanski brak su 1996. godine sklopili u Rimu, a 2005. godine venčali su se i u manastiru u Sremskim Karlovcima.

Na pozivnicama za venčanje napisali su da ne žele poklone, već da umesto toga svi koji nameravaju da im nešto daruju pomognu Domu za nezbrinutu decu Dečje selo u Sremskim Karlovcima.

Arijana i Siniša dobili su ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa.

Siniša Mihajlović je kasnije priznao i vanbračnog sina Marka, a Arijana je bila i ostala uz njega.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track