SRPSKU KREATORKU ANGAŽOVALA KIM KARDAŠIJAN! Ceo svet bruji o ovoj dizajnerki: Glavni KRIVAC je Milica Mandić! Evo šta se desilo!
Foto: Kurir, AP Jordan Strauss, Nemanja Nikolić

NEVEROVATNO

SRPSKU KREATORKU ANGAŽOVALA KIM KARDAŠIJAN! Ceo svet bruji o ovoj dizajnerki: Glavni KRIVAC je Milica Mandić! Evo šta se desilo!

Žena -

Poznatu kreatorku Valentinu Dukić angažovala je svetski poznata starleta Kim Kardašijan.

Jedna modna agencija iz Los Anđelesa zainteresovala se za našu kreatorku nakon što je njen model ponela Milica Mandić. Oni su je odmah kontaktirali jer se između ostalog bave i pronalaženjem velikih talenata širom sveta, a njihovi ljudi i te kako su traženi i kao stilisti za holivudske zvezde, prenosi "Skandal".

Valentina Dukić
foto: Kurir

- Na spisku klijenata ove agencije je i Kim Kardašijan koja bi uskoro mogla među prvima da ponese neku od genijalnih Valentininih kreacija - kaže izvor i dodaje:

- Valentinu angažuju i mnogi poznati iz Srbije, posebno dame vole njene venčanice. Osim prvakinje u tekvondu Milice Mandić, i druge poznate sportistkinje vole da kombinuju baš Valentinine modele. Osim njih, omiljena je i aktuelnoj misici Srbije, pa je sasvim očekivano da Valentina postane jedan od omiljenih kreatora širom sveta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track