BIVŠI MUŽ ME VARAO SA SESTROM I NA KRAJU SE OŽENIO NJOM: Sada se njih dvoje LJUTE NA MENE, a razlog je VAN SVAKE PAMETI!
Foto: Shutter

NEVEROVATNO

BIVŠI MUŽ ME VARAO SA SESTROM I NA KRAJU SE OŽENIO NJOM: Sada se njih dvoje LJUTE NA MENE, a razlog je VAN SVAKE PAMETI!

Žena -

Jedna žena je na društvenoj mreži Reddit podelila svoju neverovatnu priču i pitala za savet nakon što se sestra naljutila na nju. Razlog je, kaže, što nju i njenog muža nije pozvala na zabavu povodom objave trudnoće, što bi u drugim okolnostima možda bilo opravdano. Ipak, ovde je, piše ona, reč o dvostrukim aršinima.

- Dakle ja imam 37 godina i udata sam za Rajana. To je moj drugi brak nakon što mi se prvi završio baš zbog spomenute sestre, s kojom me bivši muž prevario i na kraju se njom oženio godinu dana nakon našeg razvoda. Mene, naravno, nisu pozvali na svadbu - ispričala je.

Prevara
foto: Profimedia

Iako je, kaže, to bila neprijatna epizoda za celu njenu porodicu, svi su nekako preko toga prešli i više to ne spominju. Ipak, ona kad god je moguće izbegava sestru i bivšeg.

- Nekoliko godina kasnije upoznala sam Rajana i u braku smo već dve godine. Nedavno sam saznala da sam trudna i odlučila sam da održim malu porodičnu zabavu s našim roditeljima, njegovom sestrom i još nekoliko bliskih prijatelja. Moja sestra i bivši nisu bili pozvani - rekla je.

Seks, Tuga, Bol, Stres, Depresija, Odnos, Anksioznost
foto: Shutter

Sestra je, kaže, saznala za zabavu i napisala joj poruku kako ju je "isključila iz porodice", te kako će ona detetu biti tetka, što nije nebitno.

- Pokušala sam da joj objasnim zašto nije pozvana i da sam htela prijatno porodično okupljanje, ali nije shvatila poentu, a i mama je stala na njenu stranu, s objašnjenjem da se "ne možemo zauvek izbegavati". Jesam li ja luda ili? - zaključila je svoj post, a korisnici Reddita su je umirili.

Devojka, Tuga, Maramice
foto: Profimedia

- Ja bih joj rekla da, od kad je spavala s mojim mužem, i nije deo moje porodice, ti si očito jako dobra osoba kad s njima uopšte razgovaraš nakon toga - napisala joj je jedna žena s kojom su se svi složili, a prenosi Mirror.

(Kurir.rs/ Mirror)

Bonus video:

08:07

ČUVENA PROROČICA RAZBILA SVE ZABLUDE SKIDANJA CRNE MAGIJE! Vesna Versaće UPOZORILA: Kad vam traže OVO znajte da je PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track