BIO JOJ JE KUM NA VENČANJU, A ONDA MU JE RODILA DETE: Kada se UDAVALA za njegovog bliskog prijatelja, priznao joj da je VOLI!
Foto: Profimedia

zavoleli su se!

BIO JOJ JE KUM NA VENČANJU, A ONDA MU JE RODILA DETE: Kada se UDAVALA za njegovog bliskog prijatelja, priznao joj da je VOLI!

Žena -

Desiri Vajt (32), koja se razvela od supruga kako bi se udala za svog dugogodišnjeg prijatelja i kuma Brajanta, a neverovatno je da je njihova ljubavna priča započela na dan njenog prvog venčanje, piše NY Post.

- Brajant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji kada su se upoznali i sve su radili zajedno. Ja sam njemu stalno nameštala dejtove i bila sam na nekim dvostrukim dejtovima s njim. Nikada mi nije palo na pamet da imamo nešto više od prijateljstva - rekla je, insistirajući na tome da nije gajila nikakve emocije prema svom sadašnjem suprugu tokom godina u kojima su se družili.

Venčanje
foto: Profimedia

Na veče svog venčanja, Desiri je zaplesala sa svojim kumom, a dok su igrali Brajant ju je iskreno upitao zašto mu nikada nije prižila priliku. Darsi je bila zbunjena i mislila je da je Brajant samo pijan. Njen brak sa mužem krenuo je vrlo brzo u užasnom pravcu jer je njen suprug počeo da se ponaša neobično. Vrlo brzo Brajant je od prijatelja koji joj pruža utehu zbog užasnog odnosa sa mužem, postao ljubavnik.

- Kada smo bivši i ja prekinuli i razveli se, pala sam u depresiju i zatvorila sam se od svih. Brajant mi nije dao da se maknem od njega. Stalno je bio uz mene i tešio me, a u jednom trenutku me, na moje veliko iznenađenje i poljubio. Kada me je poljubio, nisam se izmakla, a onda sam mu uzvratila. Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osećala sam se dobro i prirodno - ispričala je.

par, ljubav, praznici
foto: Profimedia

Nakon godinu dana njihove veze zatrudnela je s njihovim prvim sinom, koji sada ima devet godina, a par se venčao 2012. Danas imaju četvero dece i vrlo su srećni, prenosi večernji.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:47

venčanje Vanje Mijatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track