ONA JE LEPOTICA KOJA SE NE BOJI DA ZAPRLJA RUKE! Izgleda BRUTALNO i ima MUŠKI posao, a mnogi ne veruju čime se bavi! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen Tik Tok

seksi

ONA JE LEPOTICA KOJA SE NE BOJI DA ZAPRLJA RUKE! Izgleda BRUTALNO i ima MUŠKI posao, a mnogi ne veruju čime se bavi! (VIDEO, FOTO)

Žena -

Melisa Pitersman je mehaničarka iz Vajominga i na svojom nalozima na društvenim mrežama objavljuje snimke iz svakodnevnog života, ali mnogi pratioci ne veruju čime se bavi jer izgleda lepo i negovano.

Ona inače objavljuje sadržaj na TikTok-u pod imenom Thedieselkueen gde pokazuje čime se stvarno bavi i kako popravlja mašine.

Pokazala je kako radi sa automobilima i teškom mašinerijom. Seksi plavokosa očigledno nije imala problema da zaprlja ruke u mehaničarskoj radnji.

Video snimci su nastali kao deo trenda na društvenim mrežama čija je suština da lepotice dokazuju da žena može da se istakne u industriji u kojoj dominiraju muškarci.

Melisa se takođe nije plašila da demonstrira svoju ženstvenu stranu plešući na vrhu kamioneta u zavodljivoj odevnoj kombinaciji.

Uprkos svemu ona kaže da joj ljudi ne veruju i da često trpi uvrede. S druge strane tu su i oni koji je podržavaju i bodre, a pohvale su ipak češće nego osude, objasnila je Melisa.

Njeni komentari na mrežama su prepuni pohvala i mnogi su oduševljeni što se bavi ovim poslom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:50

ETNOLOG RAZREŠAVA DILEMU: Može li žena da preuzme slavu? Čak se i SPC oglasila po ovom pitanju, EVO ŠTA JE ISTINA O OVOM OBIČAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track