MUŠKARCI ME NISU ZAREZIVALI NI 2 ODSTO, A SAD NE MOGU DA SE ODBRANIM: Devojka kaže da je spopadaju na svuda, a ovo se PROMENILO
Foto: TikTok/ellahalikas

magnet za muški rod

MUŠKARCI ME NISU ZAREZIVALI NI 2 ODSTO, A SAD NE MOGU DA SE ODBRANIM: Devojka kaže da je spopadaju na svuda, a ovo se PROMENILO

Žena -

Gabrijela Halikas kaže da muškarci nisu bili zainteresovani za nju dok se nije ugojila, a tvrdi i da se sada mnogo bolje oseća u svom telu.

U svom TikTok videu, Gabrijela, koja se skraćeno zove Ela, objavila je snimak muškarca koji kaže da su ga oduvek privlačile deblje žene i misli da je ideja da su nepoželjne izmišljena, prenosi The Sun.

Gabrijela Halikas, TikTok
foto: TikTok/ellahalikas

Naime, ona je podelila je priču o nedavnom izlasku, kada je nosila usku crnu haljinu sa izrezima. Naime, kako kaže, svi su je gledali, a muškarci su joj prilazili celo veče

Ela je reagovala: "Imam priču za vas. Nikada me nije toliko muškaraca jurilo nego sada kada sam se ugojila, stalno mi prilaze." Gabrijela kaže da je kada je bila mršavija bila nesigurna i da nije bila zadovoljna svojim izgledom.

@ellahalikas why you so obsessed with me?? @itsethankeiser ♬ original sound - ella

- Bila sam toliko nesigurna kada sam bila manja, a onda kako sam se gojila, postajala sam sve sigurnija. Prvo sam mislila da me muškarci neće voleti i da možda nisam njihov tip, da sam predebela. Ali to je sve način razmišljanja. Samo promenite način razmišljanja. Sve je u samopouzdanju – rekla je ona.

Takođe je podelila priču o nedavnom izlasku, kada je nosila usku crnu haljinu. Naime, kako kaže, svi su je gledali, a muškarci su joj prilazili celo veče.

"Ta energija koju sam osećala bila je tako moćna. Dok sam razgovarala sa čovekom koji je tražio moj broj, druga dva čoveka su formirala red da razgovaraju sa mnom. Nikad to nisam doživela", rekla je.

Gabrijela Halikas, TikTok
foto: TikTok/ellahalikas

Ispričala je kako se dopala ovim novozainteresovanim muškarcima zbog njenog samopouzdanja i tela i otkrila da je te noći dobila čak 10 brojeva od različitih muškaraca.

Ona je podelila snimak ekrana, uz jednu tekstualnu poruku koja je glasila: "Večeras si izgledala apsolutno predivno u toj odeći.

Ela je takođe podelila poruku svoje prijateljice koja je glasila: "Još uvek ne mogu da verujem koliko ti je muškaraca prišlo. Ovo je bilo genijalno." Mnogi korisnici su joj pisali da je prelepa i da je zato toliko muškaraca poludelo za njom, dok su drugi podržali njenu izjavu da je poverenje ključno.

"I meni se desilo isto. Kada sam se ugojila, muškarci su počeli da mi prilaze stalno.", napisala je jedna žena, prenos Najžena.

U drugom videu koji je objavila dala je savete kako da promenite način razmišljanja i da budete pozitivniji, bolje se držite i privučete muškarce osmehom bez obzira na veličinu. Preporučuje se da se uvek osmehujete i da započnete direktan kontakt očima sa muškarcima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:59

ŽENA SA DRESOM MIHAJLOVIĆA, OVAKO ZVUČI NJENA DIRLJIVA PRIČA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track