CEO SVET GLEDA U DEVERUŠU I NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Nasred VENČANJA ona uhvatila MLADOŽENJU: Svi pogledi UPRTI u njenu RUKU!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

CEO SVET GLEDA U DEVERUŠU I NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Nasred VENČANJA ona uhvatila MLADOŽENJU: Svi pogledi UPRTI u njenu RUKU!

Žena -

Mlada je primetila bizarnu stvar dok je pregledala fotografije sa svog venčanja, a kada je to objavila na drštvenim mrežama nastao je opšti haos. Ubrzo su mladenci ponudili objašnjenje za ono što se dešava na tim fotografijama, ali im niko nije verovao.

Mlada iz Amerike podelila je fotografije sa dana venčanja na društvenim mrežama, ali jedan čudan detalj brzo je privukao pažnju mase. Srećne fotografije prikazuju nasmejane mladence, a pažnju je privukla i deveruša koja stoji pored mladoženje.

@websdictionary7_5111955

What can you really say? Divorce or Open Marriage? They were the bold and the beautiful.

♬ original sound - Tracy

Na fotografijama se vidi bračni par nasmejan jedno pored drugog, ali se deveruša drži za mladoženju i grli ga.

- Zar nije dobila pismo da nije mlada?!!!!! – pisalo je u komentarima.

- Razveo bih se - rekao je neko.

Video je prikupio više od 18 miliona pregleda. U sledećem videu mladenci su na čudnim fotografijama sa mladoženjom ponudili objašnjenje šta se dešavalo. Tvrdi da je deveruša izgubila ravnotežu i počela da pada, pa joj je ponudio podršku.

- Fotograf nam je rekao da napravimo ludu pozu, a dok smo se supruga i ja ljubili, ona je to uradila i zamalo nije pala - objasnio je mladoženja.

- Žao mi je što sam razočarao sve koji su hteli da budem varalica, a deveruša da bude 'razbojnik' - dodao je on. Ali drugi ne veruju da je to istina.

- Da sam gubio ravnotežu, uhvatio bih se za ruku, a ne za dlan. Pored toga, postoji nekoliko poza u kojima se drže za ruke. Nema problema sa balansom - rekli su.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:47

venčanje Vanje Mijatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track