RADILA SAM U PARFIMERIJI I ZNAM KAD MUŠKARAC KUPUJE POKLON LJUBAVNICI: Ove stvari ih UVEK odaju, a evo kako ih razotkrijem
Foto: TikTok/ Šenon Hil

ZANIMLJIVO

RADILA SAM U PARFIMERIJI I ZNAM KAD MUŠKARAC KUPUJE POKLON LJUBAVNICI: Ove stvari ih UVEK odaju, a evo kako ih razotkrijem

Žena -

Šenon Hil radila je kao prodavačica u Chanel parfimeriji, a na svom TikTok nalogu uglavnom objavljuje zanimljivosti i slavnim osobama koje su dolazile kod nje u kupovinu.

Međutim, nedavno je sa svojim pratiocima podelila zanimljivu priču o kupovnim navikama pojedinih muškaraca koji tamo dolaze.

“Počela sam da radim sa samo 19 godina, ali sam ovo brzo naučila”, počela je Hil svoju priču.

Oni bi naime često kupovali proizvode za negu kože, ruževe i parfem za svoje žene. Ali nekoliko lukavih muškaraca bi takođe kupilo dodatni poklon.

Međutim, mnogi od njih, dodala je, svojoj ženi kupe njen omiljeni miris, a onda isti taj miris kupe i za svoju ljubavnicu.

“Znate zašto? Jer ne žele da im kuća ljubavnice miriše drugačije, pa da im žene to primete”, objasnila je.

A ti muškarci, dodala je, uvek kupuju isti Chanelov parfem.

"Uvek je to 'Coco Mademoiselle'", kaže Hil. “Nikada nije 'Chanel 5', to kupuju svojim mamama. Nikada 'Chance'. Uvek 'Coco Mademoiselle'...”, kaže ona.

“Godinama sam radila u prodavaonici luksuznog nakita i muževi su činili istu stvar. Uvek je bilo smešno videti ljubavnicu koja dolazi nakon Božića i menja ogrlicu ili narukvicu za nešto što joj je stvarno i sviđa”, dodala je jedna korisnica.

"Isto je i u restoranima", napisao je jedan konobar u komentaru. “Nedeljni ručak sa ženom i decom, a pauze za ručak i sat vremena za koktele s ljubavnicom!”

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track