ZABORAVITE NA DOGI, SAD JE RED NA FROGI! Seksolozi preporučuju novu pozu tokom odnosa: Osvežićete strasti i osećaćete se ODLIČNO!
Foto: Shutterstock

sve je popularnija

ZABORAVITE NA DOGI, SAD JE RED NA FROGI! Seksolozi preporučuju novu pozu tokom odnosa: Osvežićete strasti i osećaćete se ODLIČNO!

Žena -

Intimni odnosi su jako bitni za održavanje zdrave veze, a kako mnogi parovi imaju problema da sačuvaju iskru strasti u svom odnosu, sve češće se govori o osveživanju veze ili dodavanju začina. U takvim situacijama obično se preporučuje da se u spavaću sobu unesu neke novine, a jednu takvu prenosimo vam i mi.

Obično nove poze budu sam početak jedne ovakve avanture, a sada je jedna postala posebno pouplaran seks trend. U pitanju je poza koja se naziva frogi.

seks
foto: Shutterstock

Seksolozi su, proučavajući bizarne seksualne navike vodozemaca, otkrili inovativni seksualni položaj za koji smatraju da će promeniti pojam ženskog zadovoljstva. Ovo istraživanje bi moglo poslužiti kao inspiracija za novu stranicu Kama Sutre. Radi se o varijaciji na dobro nam poznatu obrnutu kaubojska pozu. Muškarac sedi na kraju kreveta, a noge su mu čvrsto na podu. Žena treba da sedne na njega, okrenuta leđima, a noge bi trebalo da raširi i spoji ih u petama.

Inspiracija za ovu pozu dolazi iz joge koja ima brojne benefite za naše zdravlje. Poza je odlična za cirkulaciju, pomaže kod bolova u kukovima, kod hemeroida i pomaže za normalno funkcioniranje probavnog trakta. Žena je u frogiju u prvom planu, pa može sama da utiče na svoje zadovoljstvo tako što će preuzeti kontrolu i odrediti tempo.

Seks
foto: Shutterstock

Ako više volite dogi, isprobajte još jednu zanimljivu pozu – "leapfrog", što u prevodu znači preskok. Iako je inspirisana poskakivanjem žaba, ova poza ne uključuje preskakanje partnera za vreme seksa. Za uživanje u ovoj pozi, treba da se spustite na kolena i dlanove, kao kod dogi poze, ali tako da čelo naslonite na krevet dok kukove podižete u vis.

Na ovaj način možete osigurati najsnažniji seks do sada. Idealna je za parove koji uživaju u dubljoj penetraciji. Ovo je zabavan, ugodan i drugačiji položaj, a ako dodate i jastuke, doživećete nezaboravno iskustvo, kaže Dženet Brito, klinička psihološkinja i terapeutkinja iz Centra za seksualno zdravlje na Havajima.

(Kurir.rs/B92)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track