NA JEDNOM MESTU SVE ZA VAŠ AUTOMOBIL: Evo šta vam je sve potrebno da imate!
Foto: Profimedia / Lev Dolgachov / Alamy / Alamy /

NA JEDNOM MESTU SVE ZA VAŠ AUTOMOBIL: Evo šta vam je sve potrebno da imate!

Žena -

U toku vožnje se, na žalost, dešavaju razni incidenti. Kako da budete sigurni i šta vam je sve potrebno da posedujete? Pogledajte naš predlog i najtraženije proizvode za vašeg ljubimca na četiri točka!

Kanap za kola

Online kupovina
foto: Promo

U autu neretko zatreba kanap kojim možete da fiksirate određeni prtljag ili da na njega okačite stvari koje ne bi smele da se izgužvaju s obzirom da ste u njima planirali na određenu proslavu ili važan sastanak, ali je svaki koji ste kupili lako pucao. Ovaj kanap nije slab i ne gubi tako lako svoju funkciju! Kanap za kola je od kvalitetnog gumenog, izdržljivog i fleksibilnog materijala. Na oba kraja ima po kuku od izdržljive plastike koja omogućuje da se kanap zategne s jednog kraja na drugi. Kanap je dugačak 1,5 metar, a može se koristiti u različite svrhe. Njega lako možete da zategnete iznad zadnjeg sedišta na gornje ručke i okačite odeću koja vam je potrebna za put a nije se idealno osušila ili kako se ne bi izgužvala.

Poručite ga online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od samo 490 rsd.

Set za reparaciju šoferšajbne

Online kupovina
foto: Promo

I kada najviše vodimo računa o svom automobilu, dešava se da tokom vožnje sitni kamenčići oštete šoferšajbnu. Set za reparaciju šoferšajbne je prva pomoć za vaš automobil kada se dogode neželjena pucanja stakla. Vrlo jednostavno se koristi i željeni rezultat se vidi odmah.

Poručite ovaj set OVDE i odložite na duži vremenski period kupovinu nove šoferšajbne. Možete i pozvati 011/6 888 999.

Kamera za automobil

Online kupovina
foto: Promo

Viz car kamera je gotovo svakom vozaču neophodna stvar, jer snima sve šta se događa ispred vašeg vozila. Uključuje se u upaljač u automobilu, "lepi se" vakuumom pored retrovizora i izvor je dokaza svih dešavanja u toku vožnje. Snimci se beleže na memorisjku karticu (NE dobija se u pakovanju). Pokriva vidokrug od 120 stepeni, a njena rezolucija je 1280 x 720 video i 640 x 480 foto.

Poručite još danas svoju VIZ CAR kameru OVDE po HIT ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj 011/6 888 999!

Retrovizor sa ugrađenom kamerom

Online kupovina
foto: Promo

Ovaj unutrašnji retrovizor sa kamerom je nešto što bi svaki vozač trebalo da ima u svom autu. On je u isto vreme retrovizor, DVR snimač vožnje, kamera i plus uz nju dolazi i kamera za snimanje vožnje u rikverc. Veličina ekrana na ogledalu 4 inča. U sebi takođe ima ugrađen i mikrofon koji se po želji može i isključiti. Dakle, kamera koja je ugrađena u sam retrovizor snima šta se dešava ispred samog vozila, dok se na zadnji deo kablom priključuje posebna kamera sa kojom je prilikom parkiranja sve mnogo preglednije, preciznije, pa samim tim i jednostavnije.

OVDE poručite već danas za svoj auto po neviđeno sniženoj ceni retrovizor sa kamerom i vozite sigurnije, preglednije, bezbednije! Možete i pozvati 011/6 888 999.

* Još sjajnih proizvoda za vaš automobil možete pogledati OVDE!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track