NAVUKLA SAM SE NA S*KS S OŽENJENIM ŠEFOM: Ne mogu da prestanem da spavam s njim, a ovako sam uletela u AFERU s njim!
Foto: Shutterstock

TRAŽILA SAVET PSIHIJATRICE

NAVUKLA SAM SE NA S*KS S OŽENJENIM ŠEFOM: Ne mogu da prestanem da spavam s njim, a ovako sam uletela u AFERU s njim!

Žena -

Žena koja poslednje dve godine ima seksualne odnose s oženjenim šefom odlučila je da potraži savet psihijatrice jer je postala zavisna od njega.

"Imam aferu sa svojim oženjenim šefom i koliko god se trudila da prekinem, privuče me svaki put nazad. Ja imam 33, on 45, a počeli smo da imamo seks pre dve godine", objasnila je psihijatrici.

Kako je sve počelo

Zatim je opisala kako je sve počelo: "Kad sam se pridružila kompaniji godinu dana pre toga, bila sam tako uzbuđena što ću započeti svoj marketinški posao iz snova nakon što sam godinu dana to pokušavala. Kad smo se prvi dan upoznali, sećam se da me je gotovo istog trenutka privukao. Bio je baš moj tip - visok, plavokos i zgodan. U početku nisam razmišljala o tome da li je oženjen, ali brzo je postalo očito da me privlači", navela je.

Seks
foto: Shutterstock

"Zvao bi me u svoju kancelariju da mi daje nepotrebne poslove kao izgovor za razgovor. Često bih ga uhvatila kako bulji u mene s druge strane prostorije i osećala sam napetost među nama. Jedne noći smo radili do kasno i on me pozvao na piće. Insistirao je da me posle odveze kući i na kraju smo imali seks u autu, bilo je nemoguće držati ruke podalje jedno od drugog. Od tad se skrivamo kad god možemo", objasnila je.

Zaljubila se u šefa

Na kraju je priznala da se zaljubila u šefa: "Iako smo se složili da je to samo seks, moja osećanja su se razvila i zaljubila sam se u njega. Rekao je da mu je jako stalo do mene, ali da nikada neće ostaviti svoju ženu. Ne znam šta da radim. Ne želim da se afera završi, ali shvatam da ovo nije dobro za mene.

Svaki put kad sam pokušala da se distanciram od njega, kad sam ga videla na poslu, bilo je nemoguće držati se podalje. Šta da radim", pitala je psihijatricu.

seks, posao
foto: Profimedia

Savet psihijatrice

Psihijatrica joj je odgovorila: "Ovo će se nastaviti sve dok neko od vas to ne prekine. Znate da to nije u redu i, iako je razumljivo da vam je teško da se držite podalje, morate da shvatite da vas on samo sputava. Vaša osećanja prema njemu sprečavaju vas da upoznate nekog novog s kim biste mogli da delite budućnost. On je vaš šef i ima moć nad vama.

Toliko ste želeli ovaj posao i nećete dobro raditi i napredovati ako vas skroz ometa ova afera, koja bi usput mogla da vam uništi ugled na poslu. Trebalo bi da proverite politiku svoje firme o odnosima u kancelariji jer direktor kompanije možda neće biti srećan ako sazna", savetovala joj je, piše The Sun.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

02:36

ON JE MOJ ŠEF! Tina Ivanović je već 26 godina sa Zvezdanom, a ono što je uradio za nju bi RETKO KOJI MUŠKARAC DANAS UČINIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track