SUPER IDEJA ZA POKLON ZA BOŽIĆ: Obradujte mališane i naučite ih da računaju!
Foto: Promo

SUPER IDEJA ZA POKLON ZA BOŽIĆ: Obradujte mališane i naučite ih da računaju!

Žena -

Mislimo da nema zabavnijeg načina da mališane privolite na računanje i da zavole matematiku. Pogledajte OVDE igračku koja će im promeniti pogled na ovu „strašnu“ nauku.

Drvena edukativna kutija – sjajna zabava, velika korist! Ima na sebi polja u koja se ubacuju brojevi i znakovi za računske operacije koji se dobijaju u kutiji i to u različitim bojama kako bi deci bilo zabavnije. Na ovaj način će neuporedivo lakše i brže naučiti računicu nego da pišu na papiru.

Na tabli postoji i satić u obliku šarenog puža na kome se ručno okreću kazaljke – na taj način deca lakše uče da gledaju u sat. Tabla sa poljima za brojeve može da se okrene i postane crna tabla po kojoj može da se piše kredama (krede su takođe u pakovanju u raznim bojama). U kutiji dobijaju i šareni štapići uz pomoć kojih će deca lakše naučiti da broje i računaju.

Sve je tako šareno da mališanima olakša računanje. Odličan je poklon za sve dečake i devojčice koji uče da računaju – poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar.rs
foto: Promo
Hangar.rs
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track