GENIJALAN TRIK KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT: Evo kako da odvojite ŽUMANCE od BELANCETA za nekoliko sekundi! ODUŠEVIĆETE SE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

SVI SU ODUŠEVLJENI

GENIJALAN TRIK KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT: Evo kako da odvojite ŽUMANCE od BELANCETA za nekoliko sekundi! ODUŠEVIĆETE SE (VIDEO)

Žena -

Kada je reč o kuvanju, jaja mogu biti jedan od najtežih sastojaka za korišćenje. Ponekad može da vam upadne ljuska, koju je onda teško izvaditi, a ponekad treba da odvojite belance od žumanceta i to je za mnoge nemoguća misija.

Srećom, postoji mnogo pametnih saveta i trikova koje kuvari koriste kako bi sebi olakšali život. Kad je ovaj trik u pitanju, nije vam potrebna nikakva otmena tehnika za odvajanje belanceta od žumanceta, budući da postoji jednostavan način da dovršite toliko omraženo ušutstvo za recept, piše Mirror.

Jedan tiktoker podelio je trik za odvajanje žumanceta koji je video na internetu, a koji ga je šokirao, pa je to odlučio da podeli s ostalima.

- Toliko dugo pečem kolače i odvajam belance, da bih tek sad saznao za ovu metodu s kojom ste s tim gotovi za svega nekoliko sekundi - rekao je u videu i zatim nastavio da demonstrira trik.

Naime, ono što je potrebno je da protrljate prste preko oguljenog belog luka i zatim samo stisnete žumance i povučete ga. Ne treba vam nikakav pribor, niti bilo što drugo.

Ovaj korisnik TikToka nije bio jedina osoba koja je ostala zadivljena, jer je video skupio preko 38 miliona pregleda i hiljade komentara oduševljenih gledalaca.

"Pokušala sam ovo i stvarno deluje. Neverovatno", napisala je jedna korisnica.

"Ovde na TikToku stvarno svakodnevno naučim svašta", dodala je druga.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:39

GASTROENTEROLOG ODAO TAJNU KAKO SE NE PREJESTI ZA PRAZNIKE! Trik je u jednom veoma ukusnom, ali i zdravom jelu PECIVO NAJOPASNIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track