PROBUDIO SE I NA SMRT SE PREPLAŠIO ZA SVOJ P*NIS! Potražio savet na INTERNETU jer se ovo desilo: Brinem da će mi se lekari SMEJATI
Foto: Profimedia

NIJE MU BILO SVE JEDNO

PROBUDIO SE I NA SMRT SE PREPLAŠIO ZA SVOJ P*NIS! Potražio savet na INTERNETU jer se ovo desilo: Brinem da će mi se lekari SMEJATI

Žena -

Jedan tridesetdvogodišnji muškarac, koji je želeo da ostane anoniman, se javno požalio da se nedavno probudio sa erekcijom koja ni nakon sat vremena nije prestala.

- Kada sam se jutros probudio imao sam šta da vidim. Erekcije nije htela više od sat vremena da nestane. Šta nije u redu sa mnom? - napisao je on u nadi da će da dobije savet. Pritom je dodao da je čak pokušao da ne razmišlja o se*sualnim stvarima, ali mu čak ni hladan tuš nije pomogao u tome.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

- Verovatno ćete mi reći da odem kod doktora, ali bojim se da će mi se smejati - rekao je za kraj.

Ubrzo zatim su mu stručnjaci odgovorili. Erekcija koja neće da padne naziva se prijapizam. To se dešava kada se krv koja ispunjava polni organ da bi se uspravio, zarobi i ne može ponovo da teče. Ukoliko se na vreme ne leči može da izazove trajno oštećenje polnog organa, objašnjavaju stručnjaci.

Oni su mu takođe savetovali, kao prvu pomoć, nežnu masažu ili toplu kupku. U suprotnom, ako simptomi traju duže od četiri sata, potrebno je javiti se lekaru.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja