POGLEDAJTE NA ŠTA LIČIM! Devojka potpuno razočarana: Htela da ima frizuru kao Tejlor Svift, a završila kao lik iz ŠREKA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

SVI JOJ SE SMEJU

POGLEDAJTE NA ŠTA LIČIM! Devojka potpuno razočarana: Htela da ima frizuru kao Tejlor Svift, a završila kao lik iz ŠREKA! (VIDEO)

Žena -

Mlada Amerikanka Saša Sloun je želela da isproba novu frizuru, ali je ubrzo razočarana napustila frizerski salon. Ona je na društvenim mrežama objavila šta se dogodilo i jasno je da nije bila impresionirana svojim novim izgledom.

Ona je želela frizuru kakvu ima popularna pevačica Tejlor Svift, a koja je specifična po savršenim šiškama. Sve žene su u nekom trenutku svog života iskusile 'čudne' šiške, a ni Saša sada nije izuzetak.

- Trenutno bukvalno plačem jer je tako ružno - kaže Saša pokazujući sliku kose Tejlor Svift kojom je prekrila svoju novu frizuru.

- Ovo sam tražila... i ovo sam dobila... Šiške su mnogo tanje nego što je želela, a krajevi potpuno neujednačeni - objašnjava.

Mnogi su komentarisali i rekli Saši da liči na lorda Farkuada iz Šreka, kao i na Vila Bajersa iz Stranger Things. - Lord Farkuad - našalio se jedan.

- Žao mi je što ovo kažem, ali jesi li ti mali dečak koji voli bobice i kajmak - upitao je treći. Ostali su bili samo zapanjeni koliko je frizura loše izgledala.

- Ma, iskasapili su te - kajali su se mnogi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:53

TOP 10 frizura Jelene Karleuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track