ŽENE, PRESTANITE DA BACATE PARE PO TERETANAMA: Ovo je najbolji način za MRŠAVLJENJE, a potpuno je BESPLATAN! Ja sam se PREPORODILA
Foto: Printscreen Instagram

EFIKASNO

ŽENE, PRESTANITE DA BACATE PARE PO TERETANAMA: Ovo je najbolji način za MRŠAVLJENJE, a potpuno je BESPLATAN! Ja sam se PREPORODILA

Žena -

Model Karla Beluči (41) tvrdi da se nakon rađanja četvrtog deteta vratila na veličinu 38 sa 42 bez ijednog odlaska u teretanu.

- Sve se svodi na jako dobar seks dva puta dnevno. Ne razumem mame koje ostavljaju novac po teretanama - ispričala je za Daily Star.

Karla voli vruće intimne trenutke sa suprugom, pa je odlučila da vežbanje preseli u spavaću sobu:

- Možete da radite čučanj u raznim pozama i dokazana je činjenica da je seks dobar za um, telo i dušu.

Karla je bila veličina 42 kad je odlučila da u svoj život unese promene. Uz seks, za koji tvrdi da joj je najviše pomogao, Karla vežba 20 minuta kod kuće svaki dan i pazi na ishranu i veličinu obroka.

- Nema ništa loše u veličini 42, ali ja sam htela da smršam. Osećala sam se seksi jer me je suprug bodrio, ali duboko u sebi nisam tad bila srećna - kaže.

Danas Karla deli savete mamama koje žele da smršaju:

- Prestanite da pijete flašu vina svako veče dok gledate Netflix. Idete u teretanu svaki dan i onda vas vidim s velikom kafom punom mleka i šlaga, to ne ide tako.

Influenserku prati 145 tisuća ljudi, a tvrdi da uz dnevne obaveze uvek ima vremena za seks.

- Važno je održavati vatru u spavaćoj sobi. Ja se osećam tako seksi, a moj muž ne može da skine ruke s mene - zaključila je, pa dodala da obožava da objavljuje seksi fotke na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track