SVEKRVA JOJ UNIŠTILA NAJLEPŠI MOMENAT: Otkrivali su pol deteta, njegova majka ŠOKIRALA potezom! Da li je preterala? (VIDEO)
Foto: Printscreen

nije mogla da veruje

SVEKRVA JOJ UNIŠTILA NAJLEPŠI MOMENAT: Otkrivali su pol deteta, njegova majka ŠOKIRALA potezom! Da li je preterala? (VIDEO)

Žena -

Žurke povodom otkrivanje pola bebe su sve popularnije, te se na društvenim mrežama mogu videti brojni snimci koji zauvek čuvaju ove posebne trenutke za roditelje.

Jedan takav video pojavio se na društvenoj mreži TikTok, ali nije imao tako lep kraj. Buduća mama i njen suprug otkrili su da će dobiti ćerku, ali čini se da ih to nije toliko srećnim. Svi su nekoliko sekundi stajali sleđeni, a onda je svekrva rešila da prekine tu neprijatnu situaciju. Prišla je sinu i zagrlila ga je.

Ovo se snajki nije baš dopalo. Napala je svekrvu kako "uvek mora da bude prva" i kako je uvek "gura i pozadinu", te da joj je uništila ovu žurku jer joj je uskratila trenutak sa suprugom. Svekrvi je bilo jako žao i svi zajedno su pokušali da oraspolože buduću mamu. Ona se na kraju izvinila svima i rekla:

- Izvinite, trudna sam i mislim da to utiče na mene.

Ipak, postavila je ovaj video na TikTok i upitala pratioce da li i oni misle da je svekrva ispala zla. Mnogi su komentarisali da je svekrva uradila pravu stvar jer je trenutak nakon otkrivanja pola bio jako neprijatan, te da se samo ona zaista radovala detetu, za razliku od ostalih.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:35

OČEVI MISLE DA JE SRAMOTA AKO IMAJU DETE SA PROBLEMOM! Dr Nestorović: Ženama je najteže, one imaju telepatski odnos sa detetom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track