ZAŠTO DLAKAVI MUŠKARCI PRIVLAČE NAJZGODNIJE ŽENE?! Naučna istraživanja daju odgovor: Ovo su TRI glavna razloga! Slažete li se?
Foto: Profimedia

ANKETA

ZAŠTO DLAKAVI MUŠKARCI PRIVLAČE NAJZGODNIJE ŽENE?! Naučna istraživanja daju odgovor: Ovo su TRI glavna razloga! Slažete li se?

Žena -

Postoje tri naučna razloga zašto dlakavi muškarci privlače najzgodnije žene. Bez obzira da li volite dlakave momke ili ne, ispostavilo se da ih mnoge žene više vole, posebno ako imaju dlake na licu.

brada, muškarac, par, veza, sreća
foto: Profimedia

Evo 3 naučna razloga zašto dlakavi muškarci privlače najzgodnije žene:

Imaju viši nivo testosterona

Kada muškarci imaju veći nivo testosterona, veća je verovatnoća da će imati veći seksualni nagon, duže žive, samopouzdaniji su i pošteniji i imaju više energije i optimizma. Ovo su sve stvari koje žene žele da znaju o muškarcu na prvom sastanku.

Oni su inteligentni

Dr. Aikarakudi Alijas, psihijatar koji je radio na vezi između dlaka na telu i inteligencije, kaže da su dlakave grudi češći među lekarima, kao i među visokoobrazovanim ljudima u opštoj populaciji.

Muškarac, Brada, Bradonja
foto: Profimedia

Zdraviji su

Dlakavi muškarci lakše otkrivaju parazite u svom telu. U studiji istraživača Majkla Siva-Džotija, otkrili su da se gladne "bube" češće hrane na obrijanim rukama, u poređenju sa onima na neobrijanoj ruci, jer dlake usporavaju i upozoravaju žrtvu. Žene mogu da vide kosu kao pokazatelj zdravlja „bez parazita“, prenosi YourTango.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:11

LEGENDA O DEDA MRAZU: Ovo je neverovatna priča o najpoznatijem deki na svetu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track