BILA SAM NA SVINGERSKOJ ŽURKI, OVAJ DETALJ ME JE ŠOKIRAO: Evo šta sve treba da znate pre nego što se upustite u EKSPERIMENTISANJE!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

BILA JE ISKRENA

BILA SAM NA SVINGERSKOJ ŽURKI, OVAJ DETALJ ME JE ŠOKIRAO: Evo šta sve treba da znate pre nego što se upustite u EKSPERIMENTISANJE!

Žena -

Televizijska novinarka Brejken Dželijer (45) koja na svom sajtu često piše o seksu i temama povezanim sa njim, nedavno je otkrila detalje o odlasku u svigerski klub, te je objasnila da pre nego što se odlučite da eventualno probate takav stil života posetite sving klub. Ovom prilikom ona je otkrila i šta je nešto što bi svi trebalo da znaju pre nego što se upuste u eksperimentisanje.

Brejken Dželijer
foto: Printscreen

- Svi imamo fantazije, a seks je samo jedna od stvari koja nas čini ljudima. On ne postoji samo za pravljenje beba, nego i za pokazivanje ljubavi i zadovoljenje seksualnih potreba. I za uživanje - započela je ona i dodala:

- Jeftini wc papir se prilikom brisanja može zadržati u sitnim kuglicama na vašim intimnim delovima. Pre dolaska na svingersku zurku pametno je nositi vlažne maramicama kako se u žaru trenutka ne bi dogodilo da neko naleti na te male kuglice. To definitivno uništava doživljaj.

Ona je otkrila i da je zajednica svingera jako velika, te da svi znamo nekog ko je u toj zajednici, samo što se o tome ne govori.

Svingeri, svingerska žurka
foto: Shutterstock, Ilustracija

- Moje mišljenje o svingerima? Nemam ništa protiv, poznajem ljude koji se jako vole, a svingerske žurke su mesta na kojima uživaju. Iako nemam predrasuda, ne znam da li bih to izabrala za sebe. Ali verujem da svako ima pravo na izbor - kaže voditeljka koja je izdvojila 14 stvari koje svi treba da znamo pre ulaska u svignerske vode.

Ljudi prvo treba da odu u svingerski klub, a tek onda da odu na privatnu žurku sa svingerima.

  • Treba otvoreno razgovarati s partnerom o seksualnim željama, ali i tome što je zabranjeno.
  • Obavezno treba imati sigurnu reč ili znak.
  • Ako se dogodi da naletite na poznate ljude, ne treba da se stidite.
  • Svingerska zajednica je pristojna i poštuje želje svojih članova, pa se ne treba bojati da će nekome biti neprijatno ili da će biti prisiljen da radi nešto što ne želi.
  • Ako je neko biseksualan ili nije siguran koje su njegove preferencije u seksu, ne treba da brine. Seksualnost se razvija.
  • Samo zato što su svi svingeri ne znači da svi treba da vam se sviđaju.
  • Jako važna je lična higijena, a većina žena ide na brazilsku depilaciju.
Svingeri
foto: Twitter
  • Uvek sa sobom treba imati vlažne maramice s kojima treba obrisati privatna područja kako ne bi imali male komadiće wc papira.
  • Uvek treba da praktikujete zaštitu tokom seksa.
  • Svako bira šta će obući na svingerskoj žurki, ali nužan je rezervni donji veš.
  • Važno je da niste pod velikim uticajem alkohola. Ipak, normalno je da se popije par pića kako bi se smirili živci.
  • Svingerski klubovi prihvataju sve ljude preko 18 godina.
  • I važna napomena: Niko neće stavljati ključeve svog auta u činiju iz koje će se po ključevima birati partneri za seks.

Da li biste se upustili u svingeraj ako znate ovo?

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track