KUPILA JE OMILJENO POVRĆE, PA DOŽIVELA ODVRATNO IZNENAĐENJE! Jeziva scena joj je uništila apetit: Nikada ne znate šta se tu SKRIVA
Foto: Printscreen Tiktok

UVEK OPERITE PRVO!

KUPILA JE OMILJENO POVRĆE, PA DOŽIVELA ODVRATNO IZNENAĐENJE! Jeziva scena joj je uništila apetit: Nikada ne znate šta se tu SKRIVA

Žena -

Mnogi ljudi će tokom života imati u glavi da je važno da perete voće i povrće kada ih uzmete iz supermarketa, a TikTokerka Tovan je bila primorana da ovo pravilo potvrdi posle njenog odvratnog otkrića.

brokoli
foto: profimedia

Kupila je brokoli, ali je poslednje što je očekivala bilo da će pronaći bile su bube skrivene u njemu, ali se upravo to dogodilo, kako prenosi "Miror". Tovan je objavila snimak na kom izgleda veoma uznemireno, sa rukom na čelu dok izgleda šokirano i ubrzo postaje jasno zašto.

Na snimku se zatim vidi tanjir brokolija, koji izgleda sasvim normalno, sve dok ne zumira brokoli, otkrivajući bube zakopane duboko u zelenilu - dovoljno da spreči bilo koga da pojede porciju. Najmanje deset buba se ugnezdilo u brokoliju, što je navelo mnoge ljude da je provera neophodna sledeći put kada se vrate iz supermarketa.

Na kraju snimka čuje se zvučni efekat vriska dok Tovan širom otvara usta da pokaže koliko je užasnuta otkrićem. Korisnici u komentarima nisu bili impresionirani video snimkom, a jedan je napisao:

- Slušaj, rekao sam sebi da mogu da pogledam još pet snimaka pre nego što ustanem da napravim večeru koju sam planirao da jedem sa brokolijem, a ovo je bio peti video!

„Nema ništa loše u krofnama“, našalio se drugi korisnik, dok je jedan korisnik dodao: „Pica mi to nikada nije uradila“.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

05:34

AKO OSETITE PECKANJE DOK JEDETE JABUKU, NEKO POVRĆE ILI VOĆE OBRATITE SE LEKARU: Svrab u grlu moće da bude OPASAN SIMPTOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track