KAKO DA OBUJETE NAJLONKE, A DA NE PUKNU? Sve dame muku muče sa ovim PROBLEMOM, a najnoviji TRIK će ih spasiti glavobolje!
Foto: Printscreen

JEDNOSTAVNO JE

KAKO DA OBUJETE NAJLONKE, A DA NE PUKNU? Sve dame muku muče sa ovim PROBLEMOM, a najnoviji TRIK će ih spasiti glavobolje!

Žena -

Hana Harmelin je obožavateljka mode koja redovno deli savete na TikToku. Ovoga puta otkrila je 'svoj najbolji trik da spreči rupe u najlonkama'.

Njen trik oduševio je mnoge, a čak je i kompanija "Tights Tights Tights", koja pravi najlonke, podelila njen video na svojoj zvaničnoj stranici i zahvalila joj se na 'ovom otkriću'.

Hana Harmelin
foto: Printscreen

- Dok sam odrastala, moja mama je uvek imala najbolje modne trikove. Ona me je naučila i ovome i nikad ga neću zaboraviti. Uvek je znala šta da radi u svakoj situaciji, sa svakom vrstom odeće. Naučila nas je toliko malih trikova za koje mislim da bi svi trebali znati. Ovaj će vam promeniti život - kaže Hana.

Njen trik je zapravo poseban način nošenja čarapa.

- Umesto da zgrabite najlonke i noktima ih povučete dole, evo šta treba da uradite. Navlažite ruke. Zatim mokrim dlanovima povucite čarape nagore. Ponovo pokvasite ruke i uradite isto sa drugom nogom - objasnila je ona.

- Na ovaj način ih povlačimo, a da ne zabijemo nokte u njih i ne oštetimo ih - dodala je ona, a prenosi The Sun.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track