13 STVARI KOJE SE DEŠAVAJU U TRUDNOOĆI NA KOJE VAS NIKO NEĆE UPOZORITI! Mlada mama progovorila: Nisam bila spremna na to!
Foto: Profimedia

nije znala

13 STVARI KOJE SE DEŠAVAJU U TRUDNOOĆI NA KOJE VAS NIKO NEĆE UPOZORITI! Mlada mama progovorila: Nisam bila spremna na to!

Žena -

Mama i influenserka Džen A. Miler na TikToku je otkrila 13 stvari koje nije znala o prvom tromesečju pre trudnoće, a druge mame kažu da se zaista mogu povezati, piše The Sun.

Džen redovno deli savete o roditeljstvu i ima preko 16.500 pratilaca. Ona čeka drugo dete i otkrila je neočekivane simptome koje je imala u prvom tromesečju i činjenicu da će svi reći „uopšte ne izgledaš trudno“.

beba, test, trudnoća, par
foto: Profimedia

- Hajde da pričamo o 13 stvari u vašem prvom tromesečju za koje vas niko ne priprema. Upravo sam završila taj period i to su stvari koje su me zatekle potpuno nespremnu - rekla je Džen.

Broj jedan je vezan za hranu. Džen tvrdi da se, što se toga tiče, želje stalno menjaju.

- Poželećete nešto, poješćete to, a onda će vam nekoliko minuta kasnije ta ista hrana biti totalno odbojna - istakla je ona.

- Mislićete da ste trudni, ali onda ćete shvatiti da ste stvarno naduti - glasila je druga tačka.

- Trudnoća je 'zarazna' kao zevanje. Kada objavite da ste trudni, svi oko vas će objaviti isto - treća je stvar za koju Džen tvrdi da nije očekivala.

- Kada pozovete da zakažete svoj prvi prenatalni pregled, medicinska sestra će vam reći da sačekate još nedelju dana - četvrta je stavka koju je Džen izdvojila.

- Vaš partner nema šanse protiv tvog tek stečenog nadljudskog čula mirisa. Sve što uradi izludeće te - bilo je peto što je Džen istakla.

najbolje drugarice, trudnoća, trudna
foto: Profimedia

Dženino šesto otkriće odnosilo se na jutarnje mučnine i činjenicu da se to ne dešava samo ujutru.

- Jutarnja mučnina je samo eufemizam za celodnevnu mučninu. Do 16 časova, sve za šta ćete imati energije je da navijate za svog omiljenog takmičara u nekom rijalitiju - sedma je stvar koju je Džen istakla.

Za tačku osam je dodala:

- Možda ćete početi da se osećate depresivno zbog mučnine i umora. Ali biće bola!

Tačka devet ju je takođe iznenadila:

- Svako će imati svoje mišljenje o tome da li treba da otkriješ pol bebe ili ne.

Broj deset:

- Uhvatićete sebe da plačete zbog neke tužne reklame jer će sve i svašta biti okidač.

- Nikakva žvakaća guma neće moći da vas oslobodi tog čudnog metalnog ukusa koji sada trajno boravi u vašim ustima - bila je 11. stvar koju je Džen istakla.

0221385510, ultrazvuk, trudnoća, trudnica
foto: Profimedia

Za stavku 12, Džen je rekla:

- Ljudi će komentarisati da 'ne izgledaš ni trudna', što samo znači da osuđuju tvoje telo.

I na kraju, za 13. stavku, Džen je rekla:

- Proći će tako sporo, a onda ćeš se jednog dana probuditi i sve će biti gotovo tako brzo.

Obožavaoci su voleli njenu iskrenost, a video je dobio više od 48.000 lajkova i 809.000 pregleda. Druge mame su podelile svoje reakcije u komentarima, a jedna je dodala: "Tačno! Nadimanje je suludo." "Ovo je najbolji video o trudnoći. Hvala!" dodao još jedan.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track