IMA 85, A SUPRUGA 24 GODINE I UŽIVAJU U BRAKU: Stariji je od njenog dede deceniju, a oko jedne stvari se OČAJNIČKI TRUDE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

neobično

IMA 85, A SUPRUGA 24 GODINE I UŽIVAJU U BRAKU: Stariji je od njenog dede deceniju, a oko jedne stvari se OČAJNIČKI TRUDE! (VIDEO)

Žena -

Mirakl Pog (24) i suprug Čarls Pog (85) iz Misisipija brzo su se zaljubili nakon što su se upoznali u perionici veša - i sada razmišljaju o proširenju porodice uprkos što je Čarls stariji čovek, čak stariji i od njenog dede.

Upoznali su se 2019. i par se brzo skrasio. Penzionisani agent za nekretnine Čarls je konačno odlučio da prizna svoje osećaje medicinskoj sestri Mirakl godinu dana kasnije i zaprosio je u februaru 2020.

Uprkos razlici od 61 godine, par razmišlja o veštačkoj oplodnji u nadi da će zasnovati porodicu kako bi osigurali da Čarls, koji nema dece, iza sebe ostavi naslednika.

Miracle kaže da su mama Tamika Filips (45) i deda Džo Braun (72) podržavali vezu od početka nakon što su videli koliko je penzioner usrećio, ali tatu Karima Filipsa (47) bilo je teže uveriti.

- Čarls je doneo jedan odevni predmet i samo je želeo da ga poslužim. Jednog je dana ušetao unutra, bacio komad papira i rekao "zapiši svoj broj" kao pravi "igrač". Bio je moj vitez u sjajnom oklopu - kaže Mirakl, dodajući kako se nije osećala čudno zbog njega.

Mirakl pog, Čarls Pog
foto: Printscreen/TikTok

Činio je da se oseća prijatno.

- Znala sam da je stariji, ali nisam tačno znala koliko ima godina. Kada sam saznala, već je bilo kasno, prošlo je nekoliko meseci i već sam gajila osećaje prema njemu - otkriva devojka navodeći kako je on rođen 1937.

Nikada se nije obazirala na njegove godine, samo su hteli da vide kako im ide.

- Nije me briga ima li 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 jer izgleda tako dobro. Uvek je budan i aktivan. Moj deda je rekao da je srećan ako sam ja srećna i ako je to ono šta želim, dok je moj tata bio protiv - ističe.

Mirakl Pog, Čarls Pog
foto: Printscreen TikTok

Trebalo joj je dosta vremena da ga uveri pa ga je pitala da li želi da zauvek izgubi ćerku.

- Da nije došao na moje venčanje, izgubio bi me zauvek. Rekla sam mu da mi treba njegova podrška i da me otprati do oltara. Jednom kada je upoznao Čarlsa i razgovarao s njim, zavoleo ga je - kaže ona.

- Mirakl je sjajna. Dan venčanja je bio predivan, bio je to najbolji dan u mom životu. Nema problema sa razlikom u godinama. Oni koji ostavljaju komentare na internetu ne čine razliku, samo ih puštamo da rade svoje. Jako smo srećni zajedno. Radujemo se zajedničkom osnivanju porodice - kaže Čarls.

@mnigeria98 HEY YALL!!! Here We Are Again Traveling ?? This Time To #BERMUDA ✈️✈️ Had To Explore The Wonders Of This Beautiful Island & All I Found Was Sea Glass, Very Nice People, & A Windy Ocean‼️? Hope Y’all Enjoy This Video, WE’RE BAACCKKKK?? See You In The Next Country!! #secondhoneymoon #travel #fyp #explore #explorepage #foryoupage #oldermanyoungerwoman #bermudatriangle #tiktokchallenge #facebookreelscontest ♬ Pose - Yo Gotti

Par se venčao u julu prošle godine, a Mirakl taj dan opisuje kao "najbolji dan" u svom životu. Uprkos razlici u godinama, ona kaže da očajnički želi da zasnuje porodicu sa Čarlsom i nada se da će imati dvoje dece iako zna da će ga ona verovatno nadživeti, prenosi Mirror.

- Želim da ima još jednu generaciju. Tražimo IVF kliniku da razgovaramo o našim mogućnostima. Pre smo išli u kliniku, ali stvarno smo osećali predrasude iako nas ne poznaju i bilo je prilično poražavajuće. Sada na to ne mislim sve dok mi daju moje dete. Možda će nas Čarlsove godine sprečiti da imamo decu, ali ja sam otvorenog uma - rekla je Mirakl.

Takođe dodaje i kako se brine za Čarlsa.

- Na Dan zahvalnosti je dobio kovid i ja sam se slomila, pripremila sam se na sve, ali način na koji on ustaje i živi svaki dan..., ne ide on nikuda. Pripremamo se za svašta, a on kaže da možda neće biti ovde za pet godina. Ja mu kažem da hoće i da će nas sve nadživeti. Realno znam da ću biti tu duže od njega pa pokušavam da živim, zabavljam se i iskusim što više mogu sa njim. Pokušavamo da živimo - kaže djevojka.

@mnigeria98

Hey Everyone!! We’ve made it to the LONDON NEWS?????? I’m so happy bc if it wasn’t for my TikTok fam, I wouldn’t have this exposure ???? thanks so much and stay tuned. Got some great Valentines content coming very soon! Love love loveeee y’all. https://www.tyla.com/sex-and-relationships/married-couple-big-age-gap-start-a-family-172818-20230202 https://www.mirror.co.uk/news/us-news/married-couple-61-year-age-29112313 https://www.dailystar.co.uk/real-life/i-want-baby-husband-61-29113282

♬ Her Way (Sped Up) - PARTYNEXTDOOR

Miracle tvrdi da je njena veza privukla mnogo negativne pažnje i zlobnih komentara na internetu, a par često pogrešno smatraju ocem i ćerkom.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:32

ŽENA SA STARE PLANINE PRAVI DŽEMOVE OD VOĆA KOD SMO SVI ZABORAVILI! Bogato je vitaminom C, a ovo je tajna njenog namaza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track