U BEOGRADU DECA I JA, U NOVOM SADU DRUGA ŽENA I BEBA! Srpkinje otkrile NAJGORE prevare koje su doživale: Godinam sam mislila...
Foto: Profimedia

one su prošle užasno

U BEOGRADU DECA I JA, U NOVOM SADU DRUGA ŽENA I BEBA! Srpkinje otkrile NAJGORE prevare koje su doživale: Godinam sam mislila...

Žena -

U današenje doba ljudi sve više varaju svoje partnere, ili se barem na tu temu mnogo otvorenije govore. Žene iz Srbije sada su otkrile najgore prevare koje su ikada doživele.

- Meni se u prethodnoj vezi desilo da upoznam ‘drugaricu’ svoga dečka odnosno on je tako predstavio kao drugaricu sa fakulteta. Sedeli smo jedno veče, bilo je neko društvo kod njega i tada sam je prvi put videla, a onda sam ubrzo saznala da je to devojka sa kojom me je varao neko vreme. Zamislite upoznao me je sa devojom s kojom me vara - rekla je Ivana.

prevara, preljuba, varanje, ljubavnik, lju
foto: Profimedia

- U njegovom kupatilu sam pronašla uloške koji nisu bili moji. Nisam dramila, samo sam počela krišom da mu uzimam telefon. Ubrzo sam primetila da u njegovom životu postoji puno devojčica sa kojima se viđa, a da sam ja devojka za pokazivanje. Slomila sam se - kaže Olivera.

- Varao me je sa prvom komšinicom. Godinama - rekla je Sanja.

- Bili smo vereni i za mesec dana je trebalo da počnemo da živimo zajedno, a onda je došao jednog dana i rekao mi da me više ne voli i da ima novu devojku koja je trudna - rekla je Nevena.

- Živeo je u inostranstvu kako bi više zaradio i omogućio meni i deci bolje uslove za život, a zapravo je tamo imao drugu ženu s kojom je živeo - kaže Buba.

- Bivši muž me je varao s njegovom najboljom drugaricom. Ta devojka je bila i moja dobra drugarica - kaže Slađa.

- Ubedljivo najgora prevara koju sam doživela priredili su mi tadašnji dečko i rođena sestra. Bili su zajedno mesec dana, a onda smo jedan dan otišli na kafu i tad su mi priznali - rekla je Biljana.

Online kupovina, Hangar, Technostore, detektiv, kamera, špijuniranje, oprema, olovka, prisluškivanje, laž, prevara
foto: Profimedia

- Ostavio me je na njegov rođendan pod izgovorm da više ne može, a onda sam videla nepoznatu devojku koju grli i koja mu daje poklom. To je najgore iskustvo koje sam doživela, čak je i uzeo moj poklon - kaže Tanja.

- Godinam sam mislila kako radi u kladionici, a on je bio kod druge žene po osam sati dnevno. Planirali smo bebu i zajednički život - kaže Marijana.

- Saznala sam da živi dvostruki život. U Beogradu deca i ja, u Novom Sadu druga žena i beba. Preko Fejsbuka sam videla. Kucala sam njegovo ime i prezime kada mi je izašao profil nepoznate žene sa profilnom slikom nje u zadrljaju mog muža, čak je dodala pored svog naše prezime - rekla je Ana.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

01:27

NOVINAR NA TAJNOM ZADATKU OTKRIO MRAČNU TAJNU FAJZERA! Stručnjak podseća na MILIJARDE koje je kompanija isplatila zbog PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track