SVI MISLE DA IMAM 13 GODINA, A KAD MI VIDE MUŽA, PADNE IM VILICA: Njen brak SVI OSUĐUJU, a JEDAN DETALJ je posebno BIZARAN (VIDEO)
Foto: TikTok/lynwithoutline

NEOBIČAN PAR

SVI MISLE DA IMAM 13 GODINA, A KAD MI VIDE MUŽA, PADNE IM VILICA: Njen brak SVI OSUĐUJU, a JEDAN DETALJ je posebno BIZARAN (VIDEO)

Žena -

'

Ova devojka se neprestano suočava s pitanjima o svojim godinama jer su svi uvereni da je trinaestogodišnje dete, a kad im je pokazala supruga, još ih je više šokirala.

Lin je na društvenim mrežama objavila snimak na kome se vidi kako duva svećice "1" i "3" na rođendanskoj torti, a onda je morala da odgovara na brojna pitanja onih koji su je pitali puni li 13 ili 31 godinu.

- S koje si planete? 30 čega? - neko ju je pitao.

@lynwithoutline Replying to @xyour_fav3x_blondiex am I a millennial or am I a teenager? ? literally so kind of you to ask. Here’s my #agereveal ? #millennials #momof3 #inmy30s #ilookyoungerthaniam #petitefashion ♬ WHY ARE PPL USING THIS SOUND - ? riley ???

Lin je brzo odgovorila komentatorima videom u kom se stoji pored supruga.

- Ista planeta na kojoj smo samo tri godine starosne razlike. Već sam objasnila koliki je jaz između nas dvoje i mislim da više nemam energije za to, i da, radi se o samo 3 godine - poručila je.

Zapravo, razlika u njihovom izgledu i u visini među njima doveli su do toga da mnogi njenog muža pogrešno zamenjuju s njenim ocem.

- Devojko, jesi li u opasnosti? Pored njega izgledaš kao dete - pisali su joj.

- Zbunjen sam - komentarisali su.

Neki su želeli da znaju njenu rutinu nege kože, insistirajući na tome kako je režim lepote zasigurno razlog zašto ima tako mladolik izgled.

Međutim, ona je brzo opovrgnula te glasine objasnivši da je njen proces nege kože "sramotno loš".

- Jednostavno koristim na licu ono što mi dođe pod ruku i to je to - nasmejala se Lin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:06

35. GODINA JE PRESUDNA ZA ŽENE! Stručnjak za proces vantelesne oplodnje otkrio kada parovi TREBA DA POTRAŽE POMOĆ STRUČNJAKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track