SVEKRVA MI JE VRATILA ROĐENDANSKE POKLONE JER SU PREJEFTINI: Snaja šokirana PONIŽENJEM koje je doživela, evo šta joj je rekla
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SVEKRVA MI JE VRATILA ROĐENDANSKE POKLONE JER SU PREJEFTINI: Snaja šokirana PONIŽENJEM koje je doživela, evo šta joj je rekla

Žena -

Jedna žena je na Redditu podelila svoje negativno iskustvo sa svekrvom. Ona joj je vratila rođendanske poklone koje joj je darovala tvrdeći da ih ne želi jer izgledaju jeftino. Ova žena, koja se u međuvremenu rastala od supruga, prisetila se da je kupila nakit i šal za svoju svekrvu, ali ubrzo joj je sve vraćeno, a rođak je rekao da joj to neće koristiti.

Tvrdi da su se ona i suprugova majka retko viđale tokom njenog braka, ali svejedno je ostala zaprepašćena ponašanjem svoje svekrve oko ovih poklona. Napomenula je kako je ubuduće odbijala bilo šta da kupuje za suprugovu stranu porodice.

poklon
foto: Profimedia

"Bio joj je rođendan, pa sam joj kupila nekoliko poklona u lokalnom autletu, uključujući ogrlicu, šal i narukvicu. Kupila sam i slatke minđuše na sajmu rukotvorina. Potrošila sam isti iznos kao i uvek, oko 30 funti (otprilike 34 evra) i sve zamotala. Otvorila ih je na svojoj zabavi i činila se zadovoljna", ispričala je, prenosi Mirror.

Međutim, nekoliko dana kasnije bila je šokirana kada joj je sve vraćeno, a rodbina je rekla da joj pokloni neće koristiti.

Nakit
foto: Profimedia

"Rekla je da ne može da nosi ništa osim srebra ili zlata (laž, nosila je nakit koji nije bio izrađen od plemenitih metala, uključujući prethodne poklone koje sam joj kupila)", objasnila je žena, te nastavila:

"Postojala je i mala rupa na samoj ivici šala. Pošteno, nisam to uočila i pretpostavljam da je to mesto gde je bila sigurnosna oznaka u prodavnici, ali bila je stvarno malena i nikad se ne bi primetila. Bila sam zaprepašćena i izvinila sam se zbog rupe i kako je nisam uočila, te kako nisam znala za njen novi stav o nakitu."

svekrva, majka i ćerka, porodica
foto: Profimedia

Svekrva je kasnije rekla ženinom mužu da su pokloni jeftini i da trošeći tako malo na njene poklone, pokazuje da nema poštovanja prema njoj.

U odgovorima na ovu objavu, mnogi su stali na stranu autorke i rekli da je svekrvina reakcija nerazumna. Jedna osoba je napisala: "To je nepristojno. Ni ja ne bih potrošio ni cent na nju! Svaka čast na tome". Dok je drugi izjavio: "Nadam se da će uživati ​​u svojoj kutiji 'ničega' za rođendan i Božić".

(Kurir.rs/ Vecernji.hr)

Bonus video:

04:17

SVEKRVA CARICA! BILA JE PRVI ŽENSKI SAOBRAĆAJAC Kaznila čak i Milenu Dravić, a Seka se RASPAMETILA kad je čula za KUĆNOG LJUBIMCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track