POSLALA JE PORUKU NA POGREŠAN BROJ I PROMENILA ŽIVOT: Društvene mreže se usijale nakon priče, a u sve je UMEŠANA I NJENA MAJKA
Foto: Printscreen Instagram

sudbina

POSLALA JE PORUKU NA POGREŠAN BROJ I PROMENILA ŽIVOT: Društvene mreže se usijale nakon priče, a u sve je UMEŠANA I NJENA MAJKA

Žena -

Pojedine ljubavne priče izgledaju kao bajkoviti filmovi, naročito zbog načina upoznavanja. Međutim, nekada su upoznavanja mnogo simpatičnija od kasnijih događaja.

Da li verujete u slučajnosti ili ipak ne, na vama je. Priča jedne žene očarala je sve na društvenim mrežama kada je otkrila kako je upoznala svog supruga, sa kojim ima šestoro dece. Sve je naravno, počelo spontano i slučajno, što je usijalo društvene mreže.

Pogrešan broj u pravo vreme

Brenda Rivera Sterns (35) iz Ohaja u svojoj objavi na društvenim mrežama otkrila je da je pokušavala da pošalje prijatelju odlomak iz Biblije jedne večeri u oktobru 2009, ali ga je sasvim slučajno ta poruka otišla na broj njenog sadašnjeg muža Isaija Sternsa (40), koji je iz Džordžije.

Da slučajnost bude još veća, Isaija je poruku primio samo pola sata nakon što je promenio broj telefona.

- Pokušavala sam da pošaljem poruku starom prijatelju. Poslala sam biblijsku poruku svim svojim kontaktima, kojih u to vreme nisam imala mnogo. Možda samo deset ljudi.

Nekoliko minuta kasnije, broj telefona za koji sam mislila da pripada prijatelju je odgovorio: ‘Amin za to, ko je ovo?’ Rekla sam: ‘Hej! Brenda je, znaš moju sestru. Bio si komšija moje mame.’ Broj je odgovorio i rekao: ‘Ne, nikada se nismo sreli, moje ime je Isaja Sterns’. Tako je sve počelo - ispričala je Brenda.

Dopisivali su se neko vreme, a onda i čuli telefonom. Njihovo prijateljstvo je ubrzo počelo da prerasta u pravu romansu, ali kako je prošlo samo mesec dana nakon prvobitne poruke, Brenda je još uvek oklevala da se sretne s potpunim strancem Isajom, te se njena majka ponudila da ode umesto nje na večeru i "proveri" ga.

Kada se njena mama vratila sa večere, potvrdila je da su sve Brendine nade istinite. Bila je toliko oduševljena da joj je rekla kako će se sigurno venčati, jer su previše slični.

Ubrzo nakon što je Isaja upoznao njenu majku, par je otišao na prvi sastanak u decembru 2009. i odlučio da nastavi vezu. Samo nekoliko meseci kasnije, verili su se; a ovog juna biće u braku 13 godina. Romansu su krunisali velikom porodicom, koja broji čak šestoro dece.

Brenda na njihovu romantičnu ljubavnu priču gleda kao na nešto iz filma i nada se da će pokazati svetu da ne postoji "ispravan ili pogrešan način da upoznate nekoga“, već da sudbina ume često da umeša svoje prste.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:00

SUDBINA NAS JE SPOJILA, SVE OSTALO JE LJUBAV! Milena Ivanović progovorila o detaljima veze sa Igorom Jurićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track