SAN SNOVA NA OBALI BODRUMA: Ovakav hotel sigurno može da ispuni i najzahtevnija očekivanja
Foto: Promo

SAN SNOVA NA OBALI BODRUMA: Ovakav hotel sigurno može da ispuni i najzahtevnija očekivanja

Žena -

Bodrum je neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan, i istorijski. Sa svojim kristalnim morem, prostire se duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Bodrum je pravi dragulj među letovalištima u Turskoj, ali je i mesto u kom se nalazi jedno od sedam svetskih čuda antičkog sveta, Mauzolej u Halinkarasu. Za potpuni užitak je tu veliki izbor komfornih i ekskluzivnih hotela, pa svako može izabrati nešto baš po svojoj meri.

1A Travel
foto: Promo

Xanadu Island Hotel 5* se nalazi na privatnom poluostrvu, mesto Akyarlar, oblast Turgruteis , 25 km od centra Bodruma, 60 km od Milas aerodroma.

Hotel je smešten na privatnom poluostrvu i zauzima površinu od 55.000m². Izgrađen je 2010. godine. Hotel je okružen prelepo uređenim vrtovima i baštama, prepun je zelenila i cveća. U ponudi ovog eksluzivnog hotela su različiti tipovi soba i vila koji su smešteni u okviru četvorospratne glavne zgrade i manjim objektima u okviru kompleksa u kojima su smešteni neki tipovi apartmana i vila. Ovaj hotel poseduje i dva otvorena bazena, jedan zatvoreni bazen sa jacuzzi-jem, pešačku stazu oko poluostrva, glavni restoran, 2 à la carte restorana, nekoliko barova, Spa centar, fitnes centar. Za decu tu su otvoreni i zatvoreni bazen, Foxy Kinds club (4-12 godina), dečije igralište, animacije, dečiji bife za doručak, ručak i večeru, stolice za bebe u glavnom restoranu, krevetac za bebe. Dodatno se plaća čuvanje dece.

1A Travel
foto: Promo

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu i dve platforme za sunčanje. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Xanadu Island Hotel 5* https://www.1atravel.rs/putovanje/xanadu-island-hotel/ nudi različite tipove luksuznih soba – Suite sobe i Villa sobe koje mogu imati od 1 do čak 6 soba. Sve sobe imaju klima uređaj, LCD TV, direktan telefon sa govornom poštom, sef, mini bar koji se dopunjava svakodnevno, fen za kosu i Wi-Fi i kablovski internet. Usluge koje nisu uračunate u koncept, kao i svuda uglavnom, jesu room service i telefon.

1A Travel
foto: Promo

Usluga u hotelu je High Class All İnclusive all day dining concept: samoposluživanje - izbor više jela u glavnom restoranu koji je otvoren 24h (doručak, ručak, večera i užina u periodu 22:00-07:00). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana u ponudi su i dva à la carte restorana (italijanski i egejski), nekoliko barova (Archipelago bar, Xanadu bar, Rosebud bar & terrace koji radi 24h, Lobby bar, Sport bar, Beach Bar, Disco bar). Uz doplatu se koriste à la carte restorani (osim jednom tokom boravka, uz prethodnu rezervaciju dan ranije), konzumiraju se uvozna i premium pića i ostalo van koncepta. Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, konferencijske sale, prodavnice, prodavnica suvenira i parking, na raspolaganju su gostima uz doplatu.

1A Travel
foto: Promo

Xanadu Island Hotel 5* ima dva otvorena bazena i jedan zatvoreni bazen sa jacuzzi-jem, otvoreni i zatvoreni bazen za decu, fitness centar, teniski teren, terene za odbojku, košarku i streljaštvo, sto za bilijar i stoni tenis, aerobic, gimnastika, dnevne animacije i večernji program. Ko želi, može iznajmiti opremu za tenis, uplatiti privatne časove tenisa, zabaviti se motorizovanim i nemotorizovani sportovima na vodi, ronjenjem i sve ostalo što je u ponudi, a van koncepta.

1A Travel
foto: Promo

Iz segmenta Spa i wellness ponude, besplatno su na raspolaganju tursko kupatilo, sauna i jacuzzi, dok se masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta mogu koristiti uz doplatu.

U ponudi agencije 1A Travel, nalaze se brojni hoteli na istoj obali, ali i u drugim delovima Turske , kao i čuvena letovališta u Egiptu i Tunisu . Osim dolaskom u neku od poslovnica i putem call centra na 011 655 78 00, možete uraditi i online rezervaciju putem sajta, a na taj način uštedeti svoje vreme, pre svega.

Iskoristite priliku da rezervaciju za hotel, koji smo predstavili danas, napravite što pre, a najkasnije do kraja marta, do kada važi popust od 15% za rane rezervacije i uplate u predviđenom iznosu.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track