EMA (18) HTELA MALO DA POVEĆA USNE, PA PREŽIVELA HOROR: Izabrala sam NAJJEFTINIJU KLINIKU, a onda je usledio PAKAO! Izobličila se
Foto: Jam Press/@emmaxc__ / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

MOGLO DA BUDE KOBNO

EMA (18) HTELA MALO DA POVEĆA USNE, PA PREŽIVELA HOROR: Izabrala sam NAJJEFTINIJU KLINIKU, a onda je usledio PAKAO! Izobličila se

Žena -

Ema Kornet iz Kentakija, koja već godinama želi malo da poveća usne, dogovorila je zahvat kod lokalnog plastičnog hirurga. Stvari su ubrzo krenule po zlu, a 18-godišnjakinja kaže da su nekoliko sati nakon injekcije usne počele da joj otiču i bojala se da će pući. Alergijska reakcija bila je brza, a Emi su zbog straha i jakih bolova morali da pomognu lekari, prenosi The Sun.

Nekoliko sati nakon ubrizgavanja filera, usne su počele toliko da joj otiču da su izgledale poput pačjeg kljuna, a nije mogla ni da govori.

Uz to, i lice je počelo da joj otiče i tvrdila je da jedva vidi.

Ema Kornet
foto: Jam Press/@emmaxc__ / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ema je ronila suze, a u kasnijem videu otkrila je i da se užasava igala.

- Dugo sam želela filere za usne, ali nikad ih nisam uradila jer se bojim igala, užasavam se igala, ne želim da imam ništa s njima - objasnila je.

U idućem videu, Ema je otkrila kako su joj usne izgledale odmah nakon tretmana, te je rekla da joj se "sviđa kako izgledaju". Doduše, samo dva sata kasnije, usne su počele da joj otiču i osećala se kao da će "eksplodirati".

Nakon nekoliko minuta sna, probudio ju je dečko, savetujući joj da ode u bolnicu jer je otok jako porastao i Emi je ubrzo počelo da otiče celo lice.

Ema Kornet
foto: Jam Press/@emmaxc__ / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema Eminim rečima, pronašla je kliniku u svojoj blizini koja je naplaćivala samo 348 dolara po injekciji. Tvrdila je da su obično više nego dvostruko skuplji, ali svejedno je odlučila da se podvrgne tretmanu. Ema je otkrila da je razgovarala s klinikom o otoku, te da su joj navodno rekli da je to "normalno".

Nakon nekoliko dana otok je srećom splasnuo, ali Ema je ostala zapanjena kada je videla da su joj nakon svega što je proživela usne iste veličine kao pre filera.

- Par dana kasnije otok je konačno splasnuo i nisam mogla da primetim razliku - objasnila je. Ema je naglasila da "nikada više" neće hteti filer za usne.

Ema Kornet
foto: Jam Press/@emmaxc__ / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U drugom videu, Ema je otkrila da sada može da se smeje tom traumatičnom događaju.

- Bilo je vrlo traumatično, ali sada kada se ja, moj dečko, moja porodica i moji prijatelji osvrnemo na to, prilično je smešno - priznala je.

Uprkos tome što su joj dečko, porodica i prijatelji govorili da ne ide na zahvat, Ema je rekla da je "tvrdoglava" i ipak je uradila to.

- Trebalo je odmah da znam jer sam nazvala tri različita mesta i svi estetski zahvati su koštali oko 700 do 800 dolara - rekla je. Napomenula je da nije htela da plati toliko novca i odlučila se za kliniku koja je ovaj tip estetske hirurgije naplaćivala 348 dolara.

- Nakon što su skinuli kremu za umrtvljivanje, počeli su da mi daju injekcije. Tražila sam od njih pola šprica jer mi je to bio prvi put, nisam htela pun špric, ali su mi na kraju dali pun špric - prepričala je Ema.

Nakon što je lice počelo da joj otiče, Ema je odlučila da nazove bolnicu iz koje su joj rekli da uzme Benadryl, uobičajeni antihistaminik i sedativ, i kroz nekoliko par dana otok je prošao.

- Ako idete po filere, proverite da niste alergični na nešto poput lidokaina ili bilo šta, jer inače će vam se dogoditi ista stvar - savetuje Ema.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:15

Đina Đinović istetovirala usne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track