MOJ PRIJATELJ VARA DEVOJKU SA MNOM, A NE PRIZNAJE DA VOLI I MUŠKARCE: Svaki put kad se vidimo, traži od mene JEDNU STVAR!
Foto: Profimedia

TRAŽI SAVET

MOJ PRIJATELJ VARA DEVOJKU SA MNOM, A NE PRIZNAJE DA VOLI I MUŠKARCE: Svaki put kad se vidimo, traži od mene JEDNU STVAR!

Žena -

Jedan muškarac tražio je savet od stručnjaka iz The Sun-a jer već ga duže muči jedno pitanje – hoće li muškarac u kog je zaljubljen ikada priznati da voli muškarce i ostaviti svoju devojku zbog njega? Kaže kako ima 24 godine i homoseksualac je, dok muškarac u kog je zaljubljen ima 25 godina i tvrdi da je hetero, iako svaki put kad se sretnu, od svoga prijatelja traži da mu pruža oralni seks.

Ovaj očajni muškarac priznaje da ovakav odnos on i njegov prijatelj imaju već mesecima, ali sada je počeo da se oseća kao da ga zavlači. 25-godišnji muškarac, koji sa svojom devojkom živi tri godine, poznaje dugi niz godina i oduvek je mogao da se zamisli u vezi s njim. Dodaje kako mu svaki put kad se s njim nalazi pruža oralni seks, ali on nikada ne želi da mu uzvrati istim jer kaže da bi ga to učinilo biseksualcem, što on nije.

Gej Afera, Gej, Dva Muškarca
foto: Shutterstock, Ilustracija

„Ponekad osećam da bi trebalo da kažem njegovoj devojci šta se događa, tako da mora da prizna istinu, ali znam da bi to bilo pogrešno“, priznaje ovaj nesrećni muškarac.

Stručnjakinja za veze posavetovala ga je da neće ništa postići time da kaže njegovoj devojci istinu jer to će je samo povrediti i uništiti njihovu vezu.

„To ga ne bi nateralo da želi da bude s tobom. Zapravo, verovatno bi se okrenuo protiv vas“, dodaje. Ako nije voljan ili spreman da prizna da uživa u seksu s muškarcima jednako kao i sa ženama, to je njegova stvar. Ali, ova nepravedna situacija boli zaljubljenog muškarca koji želi pravu vezu i recipročan seks. Bilo bi bolje da nađete nekoga ko je otvoren o svojoj seksualnosti i dostupan“, rekla je stručnjakinja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track