U GRUPI TRAŽI OD RODITELJA PO 20 EVRA ZA 8. MART JER IMA VEZU U BUTIKU: Ubeđuje je ih, a komentari je SRAVNILI SA ZEMLJOM!
Foto: Shutterstock, Printscreen/Twitter

NEVEROVATNO

U GRUPI TRAŽI OD RODITELJA PO 20 EVRA ZA 8. MART JER IMA VEZU U BUTIKU: Ubeđuje je ih, a komentari je SRAVNILI SA ZEMLJOM!

Žena -

Oko 8. marta svake godine povede se velika rasprava u školskim grupama na drištvenim mrežama. Roditelji često drugačije razmišljaju o tome kako treba obeležiti ovaj posebni dan, a to često dovede do rasprava.

U jednoj Viber grupi, čija je prepiska objavljena na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" jedna majka se obratila ostalim roditeljima sa predlogom za 8. mart.

- Drage mame, ova grupa je sastavljena kako bi sakupili sredstva za kupovinu poklona za 8. mart našoj dragoj razrednoj. Uzevši u obzir da nije svako u prilici da odvoji postavićemo minimum od 10 evra i ko može 20. Sredstva će biti kod mene jer sam obezbedila popust u jednom poznatom podgoričkom butiku. Ali o tome više reči za par dana. Uglavnom poklon će biti uručen sa spiskom i ko je u njemu učestvovao - napisala je majka.

U komentarima ljudi nisu bili ni najamanje blagonakloni prema ovom predlogu.

"20 evra? Nek je 20 đaka... Imaš juga, a možda i nekog punta da kupiš", "Ovo je spisak za peticu", "Ova čoveče kao onaj Tinder Swindler", "Poznati podgorički butk zvani - ugradiću se makar 50%", "Mi koji smo skupljali po 70 dinara i opet neki nisu hteli", "Nosite ljudima poklon koji će vas zaboraviti dan posle mature", "300 evra... Dobro se živi razredna", "Najgora roditeljska vrsta", samo su neki od stotine komentara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:01

ŠKOLU U KOJU JE IŠLA BABA VANGA, POHAĐALI SU SAŠA I DEJAN MATIĆ! Tu je provela 3 godine, a za NJENE MOĆI KAŽU DA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track