ODLIČAN TRIK KAKO UKLONITI VOSAK SA ODEĆE: Kad se trag sveće nađe na tkanini svi se iznerviraju, a uz ovu caku to nije problem!
Foto: halyna romaniv / Alamy / Alamy / Profimedia

NEVEROVATNO

ODLIČAN TRIK KAKO UKLONITI VOSAK SA ODEĆE: Kad se trag sveće nađe na tkanini svi se iznerviraju, a uz ovu caku to nije problem!

Žena -

Anonimna domaćica podelila je na Fejsbuku savršen trik za uklanjanje mrlja od voska sa tkanine, koristeći samo papirni peškir, nož i peglu.

Nakon što je nazvala tapetari i čula šta planiraju da urade da uklone vosak sa tkanine na stolici, odlučila je da i sama proba i ostala je oduševljena. Kaže da ovo može uštedeti mnogo novca koji biste inače potrošili na čišćenje.

fleka
foto: halyna romaniv / Alamy / Alamy / Profimedia

- Glavna tajna je da vosak treba ostaviti da se potpuno osuši. Zatim nožem nežno ostružite ono što se može ukloniti sa tkanine, a zatim stavite dva papirna ubrusa na mrlju. Zagrejte peglu i stavite vruću peglu preko papira dok se mrlja ne otopi i papir je ne upije. Zamenite papirne ubruse i ponavljajte sve dok vosak potpuno ne nestane sa tkanine - rekla je ova domaćica.

Trik koji je podelila izazvao je veliko interesovanje, a među komentarima se moglo naći nekoliko u kojima je pisalo da na ovaj način možete da uklonite i masne mrlje sa tkanine.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:47

Opala prodaja donjeg veša za vreme korone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track