DEVOJČICA OD 18 MESECI OBOŽAVA SVOJ SNOUBORD! Uživa u zimskim sportovima i sa sobom stalno nosi MEDU: Apsolutno je preslatka!
Foto: Printscreen/TikTok

VIDEO

DEVOJČICA OD 18 MESECI OBOŽAVA SVOJ SNOUBORD! Uživa u zimskim sportovima i sa sobom stalno nosi MEDU: Apsolutno je preslatka!

Žena -

Švajcarac Saša i njegova supruga Fatima veliki su ljubitelji zimskih sportova, a njihovi snimci sa ski staza postali su viralni kada su počeli da snimaju svoju jednoipogodišnju ćerku.

- Ona voli svoju snoubord, ne mogu da verujem koliko je brzo napredovala - napisala je Fatima, koja uživa da snima kako muž i ćerka uče na snegu.

@sascha.mth Watching her progress on the snowboard is so amazing to me, couldn't be more proud of her dedication and progress ?? little girly shredder ???? #snowboarding #snowboardingtoddler #switzerland #girlsdad #familylife #snowboardinggirl #toddlersoftiktok #girldad ♬ original sound - Swiss outdoor Fam ???️?

- Malena je bila oduševljena kada sam prvi put iz podruma uneo snoubord u stan. Odmah je sela na njega i htela je da je vozim. Posle nekoliko meseci dobila je prvi snoubord za Božić - kaže tata.

Kad je bila mala, nije išla na stazu bez belog medvedića, a tata ju je naučio da vozi tako što ju je prvo vukao na snoubordu, a onda kada je uspela da se izbalansira, roditelji su je pustili da ide sama.

@sascha.mth Was scared for a sec as she gets fast very quick with her snowboard, as I let go of the rope ? We try to minimize fear, but parental instincts take over ????? #snowboarding #snowboardingkids #snowboardingtoddler #toddlersoftiktok #girlsdad ♬ The Less I Know The Better - Tame Impala

- Ovakve uspomene su mi najdraže. Toliko je uživala, jedva čeka da se svaki put vrati na stazu. Ne mogu da verujem da već ima godinu i po dana - napisao je Saša uz jedan od snimaka.

Snimak na kome se devojčica prvi put spušta sa ocem pregledan je više od 22 miliona puta, a većina pratilaca u komentarima oduševljena je porodicom.

- Super je što ste tako rano počeli, mala će biti nepobediva kada poraste - samo je jedan od komentara.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:00

ISTRAŽIVANJA SU ME DOVELA DO DVA LICA, DETE MI JE ŽIVO! Aca Bulić potom pomenuo odnos Ane i Zvezdana: Čuo sam vapaj za pomoć!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track