OVAKO LJUBOMORNU ŽENU SVET JOŠ NIJE VIDEO: Došla s mužem na svadbu, pa ZBOG OVOGA krenula da BESNI pred svima! ŠOK SCENA (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

NEVIĐENO

OVAKO LJUBOMORNU ŽENU SVET JOŠ NIJE VIDEO: Došla s mužem na svadbu, pa ZBOG OVOGA krenula da BESNI pred svima! ŠOK SCENA (VIDEO)

Žena -

Jedan muškarac koji je došao na svadbu sa svojom suprugom i usput se usudio da zapleše s drugom ženskom osobom, sigurno se gorko pokajao.

Njegova supruga je toliko ljubomorna da nema ni minimum samokontrole, bar dok je u javnosti, te se pokušaj njenog muža da ima potpuno bezazlenu interakciju s drugom ženom neslavno završio.

Ova plavuša je toliko srčano "branila" svog muža od plesa s visokom crnom neznankom da je neprijatno čak i gledati snimak, a nelagoda se mogla primetiti i po govoru tela njene "suparnice".

Žena je prvo stala između svog muža i žene koja se usudila da pleše s njim, a potom je bukvalno počela da mu se kači oko vrata i primorava ga da igra samo s njom i da grli samo nju.

Za to vreme, crnka koja je prvo bila u šoku, počela je da potpiruje vatru sve vreme se smejući i sjajno zabavljajući uz muziku, ali i prizorom.

Celu urnebesnu situaciju pogledajte u snimku u okviru teksta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:25

DETEKTIVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track