ZAVIDE MU MNOGI MUŠKARCI JER IMA 5 ŽENA U SVOM KREVETU: Nekad je pravio rasporede kada će i sa kojom, ali to nije funkcionisalo
Foto: Instagram/arthurourso

pa dobro

ZAVIDE MU MNOGI MUŠKARCI JER IMA 5 ŽENA U SVOM KREVETU: Nekad je pravio rasporede kada će i sa kojom, ali to nije funkcionisalo

Žena -

Artur O Urso iz Brazila otkrio je da mu se pridružila i peta žena u poliamornoj zajednici. Prvi put je na naslovnice dospeo pre nekoliko godina kada je izmenio zavete s devet žena.

Međutim, nekoliko meseci kasnije jedna od njih ga je napustila, a prošle godine se u potpunosti slomio kada su još četiri žene odustale od braka.

Artur, koji sa svojim ženama živi u poliamornoj zajednici, počeo je da traži nekoga ko će mu se pridružiti u njegovom velikom krevetu, a sada je otkrio da je pronašao petu ženu koja je starija od ostalih.

Veruje se da je 51-godišnju ženu prvo morala da odobri Arturova izbirljiva prva žena Luana Kazaki (26).

Budući da je i pre živela u poliamornoj vezi, njegova nova žena nema problema s ljubomorom.

- Nisam ljubomorna. Odlična sam žena, partnerka i prijateljica. Očekujem da ćemo sve raditi intenzivno i da ćemo se jednako brinuti za moju novu ljubav, Arthra - rekla je Olindi.

Artur je jednom prilikom otkrio kako je morao sastaviti raspored seksualnih odnosa sa svojim ženama.

- Naš seksualni život je stvarno zabavan i ugodan i u početku sam pokušavao da imam seks po dogovoru. Ali poštovanje rasporeda uzrokovalo je mnogo problema. Ponekad sam se osećao kao da moram da imam seks zbog rasporeda, a ne iz zadovoljstva dok nekad imam odnos s jednom ženom, a razmišljam o drugoj - otkrio je Artur, piše Daily Star.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:09

SPAVAM NA 30 KG ZLATA I DRAGOG KAMENJA, A ONDA ULEĆU ONI! Žena zmaj otkrila najteži trenutak nakon BEKSTVA IZ ZATVORA U GRČKOJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track