ZAŠTO MUŠKARCI U BRAKU VARAJU SVOJE ŽENE? Poznati ruski psiholog otkrio kakve OSOBINE treba da imate da bi vam partner bio VERAN
Foto: Printscreen YouTube

da li imate te osobine?

ZAŠTO MUŠKARCI U BRAKU VARAJU SVOJE ŽENE? Poznati ruski psiholog otkrio kakve OSOBINE treba da imate da bi vam partner bio VERAN

Žena -

Ruski psihoterapeut i seksolog Artem Tolokonin progovorio je o prevarama i o ljudima koji ulaze u afere. Tolokonin je privukao veliku pažnju ljudi kada je odgovorio na pitanje kakve osobine treba da imaju žene da ih muškarci ne bi varali.

Prema njegovim rečima, ovde su presudni unutrašnji, a ne spoljašnji kvaliteti. Jedna od osobina koju žena treba da poseduje jeste samopouzdanje u kombinaciji sa trunčicom samoljublja.

par, prevara, varanje, afera
foto: Profimedia

- Kada se žena oseća kao nešto posebno kao redak dijamant, kada sebe vidi kao jedinstvenu ličnost, ako sigurna u sebe i svoje kvalitete i emituje sreću i sekespil, onda je verovatnoća da će je partner prevariti ili napustiti gotovo minimalna - kaže Tolokonin i dodaje:

- Osim toga, manje je verovatno da će muškarci prevariti žene koje se ne plaše preljube.

- Privlačimo u život ono čega se plašimo. Ako se žena ne plaši izdaje svog partnera, onda će verovatnoća da će on švrljati biti minimalna - rekao je seksolog.

par, veza, upoznavanje
foto: Profimedia

Ništa manje važna, nastavio je Tolokonin, jeste sposobnost da nesebično voli partnera i postara se da se oseća prijatno i udobno u njihovoj vezi:

- Onda partner oseća sve što mu je potrebno u životu od žene, ako ima sve što mu je potrebno, drugačije će posmatrati druge žene, odnosno izazovi “sa strane” će mu biti manje privlačni.

prsten sudbine
foto: Promo

Prevara u seriji "Prsten sudbine" uzdrmala je sve ljubitelje TV novela i intrigantnih drama ovog proleća. Sudeći po gledanosti i komentarima publike, reč je o novoj omiljenoj serijii na Kurir televiziji, a priča o dvema sestrama već nakon prvih emitovanih epizoda nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ukoliko ste ljubitelji napetih situacija, brojnih preokreta, konstantnih zapleta i borbe dobra i zla, serija "Prsten sudbine" je pravi izbor za vas, a možete je pratiti radnim danima u 15 i u 22 sata na Kurir televiziji. Za sve one koji tokom nedelje nisu u mogućnosti da prate seriju, Kurir televizija je obezbedila emitovanje pet epizoda zaredom nedeljom od 13 časova.

Na kraju, Tolokonin navodi da je veoma važno u kakvoj je porodici žena odrasla.

- Kada roditelji, bake i deke nisu varali, a u porodici je vladao sklad, red, sreća i ljubav, to je takođe veoma dobar obrazac da se stvori odnos u kojem neće biti varanja. Pošto toga nema u njenom sećanju, ovo bolno iskustvo (ako je bilo još više kod njenih roditelja, bake i dede) neće dominirati - zaključio je stručnjak.

(Kurir.rs/Objektiv)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track