ŽENE MI SE SMEJU JER MI JE MALI! Muškarac na UŽASNIM MUKAMA: Sviđam se ženama kad se upoznamo, a kad dođe do AKCIJE sledi PAKAO!
Foto: Profimedia

Nije mu lako

ŽENE MI SE SMEJU JER MI JE MALI! Muškarac na UŽASNIM MUKAMA: Sviđam se ženama kad se upoznamo, a kad dođe do AKCIJE sledi PAKAO!

Žena -

Jedan 35-godišnjak se našao u nevolji zbog svog penisa, koji je toliko mali da žene ne žele da imaju seks sa njim. Odlučio je da potraži pomoć od psihološkinje i napisao joj je:

- Žene mi se smeju kada vide veličinu mog penisa. Imam 35 godina i sam sam. Imao sam dosta veza za jednu noć i privlačim žene kada Izlazim sa prijateljima, ali to nikada ne ide dalje od jedne noći.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Objasnio joj je u čemu je problem:

- Moj penis je mali. Mali je i kada je u normalnom stanju i kada je u erekciji. Kada igram fudbal vidim da nisam veliki kao momci u svlačionici. Poslednje dve žene sa kojima sam bio zakikotale su se kada smo krenuli u akciju. Ne znam šta da radim.

Penis, muškarac, lupa
foto: Profimedia

Psihološkinja mu je rekala:

- Svi znamo da veličina nije bitna. Retko dobijam poruku od žene da njen partner nema dovoljno veliki penis. Poređenje sebe sa drugim momcima samo smanjuje vaše samopouzdanje. Nemojte da se previše bavite vezama za jednu noć. Umesto toga, pokušajte da se više usredsredite na razvoj vaše veze. Partner će vas tada odvesti u krevet kao osobu. Ona neće biti fokusirana samo na ono što vam je u pantalonama.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track