EVO ZAŠTO KEJT MIDLTON NOSI SVE NIJANSE ZELENE OD GLAVE DO PETE: Kada čuju pravi razlog, žene će se ODUŠEVITI
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

elegantno

EVO ZAŠTO KEJT MIDLTON NOSI SVE NIJANSE ZELENE OD GLAVE DO PETE: Kada čuju pravi razlog, žene će se ODUŠEVITI

Žena -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton važi za modnu ikonu i nije ni čudno što se za nju smatra da je jedna od najbolje odevenih žena na svetu.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Često nosi zelene kombinacije, a nedavno smo imali priliku da je vidimo na paradi povodom Dana svetog Patrika irske garde gde je nosila prekrasnu zelenu zimsku haljinu.

Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princ Vilijam nazvao ju je 'pukovnicom Ketrin' tokom govora u kojem je svoje pukovničke dužnosti preneo na svoju suprugu. U decembru Kejt je preuzela od Vilijama dužnost pukovnika nakon što ga je kralj Charles III imenovao novim pukovnikom velške garde.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza Kejt je tim povodom obukla tirkiznu kreaciju Ketrin Voker.

"Zaista ne mogu biti ponosnija što danas stojim ispred vas. Zaista je velika čast biti vaš pukovnik. Ovde sam da vas saslušam, podržim i branim u svemu što radite – to je odgovornost koju ne shvatam olako", poručila je princeza od Velsa.

"Radujem se što ću provoditi više vremena s vama i vašim porodicama, videti vašu predanost dužnosti i službi u svemu što radite", rekla je Kejt.

Princeza od Velsa ovoga je puta nosila prekrasan broš u obliku deteline koji predstavlja kraljevski puk.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema stručnjaku za nakit Maksvelu Stounu, broš irske garde obično se daje ženi kraljevske porodice. Veruje se da ga je dizajnirao Cartier, a komad je izrađen od 18k žutog zlata i ima maleni, jedan smaragd u sredini listova.

"Prethodno su ga nosile kraljica majka i princeza Ana, a Kejt ga je nosila tokom nekoliko poseta Severnoj Irskoj, kao i na proslavama Dana svetog Patrika", objasnio je.

Pošto ovo nije prvi put da se Kejt opredelila za zelene kombinacije, možemo zaključiti da joj je to jedna od omiljenih boja.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stilista slavnih Lukas Armitaž istaknuo je kako ta boja sjajno pristaje vojvotkinjinoj boji kose i tenu te da je često odevena u ovu boju od glave do pete.

"Zelena je izvrsna boja za Kejt jer laska njenoj kosi i tonu kože te joj daje svež i zdrav sjaj. Možda se čini staromodno, ali ona je pravi dokaz da treba forsirati boju koja vam daje sjaj i ističe vašu lepotu, a ne bilo koju drugu', istaknuo je poznati stilista.

Kejt često nosi zelene kapute, šešire i haljine koje kombinije uz bež ili crne salonke. Tu su i modni dodaci poput šalova i torbica koji su često zeleni, a ostavljaju dobar utisak.

Dok se veliki broj žena uglavnom odlučuje za crnu, plavu ili sivu boju,princeza od Velsa smelo nosi zelenu i savršeno joj stoji.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track