DALA SKORO 500.000 DINARA DA SMANJI GRUDI! Čekala 3 godine na zahvat, a evo šta je rekla posle DRASTIČNE OPERACIJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

rešila

DALA SKORO 500.000 DINARA DA SMANJI GRUDI! Čekala 3 godine na zahvat, a evo šta je rekla posle DRASTIČNE OPERACIJE! (VIDEO)

Žena -

Devojka je dala oko 3800 (oko 445.000 dinara) evra za operaciju smanjenja grudi. Kaže da je to najbolja stvar koju je ikada uradila.

Fibi je otputovala u Tursku i oglasila se na društvenim mrežama i objasnila kako je u Britaniji bila na listi čekanja više od tri godine, ali je nakon tako dugog čekanja odlučila je da odleti u inostranstvo na operaciju.

- Pođite sa mnom u Tursku na operaciju smanjenja grudi - objavila je u videu.

Devojka je prvo pozirala u ogledalu, dok je nosila dekoltirani top, pokazujući svoje velike grudi. Zatim je sletela u Tursku i ispričala kako je protekao njen put.

- Dobila sam VIP tretman gde god sam trebala ići. Uključili su mi prekrasan hotel i sve obroke - dodaje.

Nakon operacije, Fibi je rekla da se dobro oseća.

- Dobro sam, samo sam umorna - kaže.

Uvek se pitala kako bi joj manje grudi stajale, a nakon što je otišla pod nož bila je zadovoljna svojom odlukom.

- To je najbolja stvar ikada. Tako sam srećna - izjavila je.

Korisnici društvenih mreža ostali su zapanjeni njenim novim izgledom i brzo su to izrazili u komentarima.

- Izgledaš puno bolje, tako sam srećna zbog tebe - hvalili su je.

- Izgledaš fantastično - složili su se mnogi.

- Nevjerojatno. Kakvi su ožiljci, ako smem da pitam? - pitali su je na šta im je odgovorila kako uopše nisu loši, toliko su izbledeli da su joj trenutno samo svetloružičaste linije ostale.

U drugom videu, Fibi je detaljnije opisala operaciju i cenu.

@phoebeh0wie Part two of my reduction surgery questions, let me know if ive missed anything! #reductionsurgery #cosmeticsurgery #monoclinic ♬ QUIET DOWN 2 - Madison Malone

- Cena je bila 3800 evra. Razgovarala sam s nekoliko različitih ljudi iz različitih klinika jer ih je doslovno jako puno i odabrala sam jednu koja je bila malo skuplja, jer osećam da dobiješ ono što platiš. Nema smisla birati onaj koji je super jeftin, jer morate razmisliti zašto je tako...

Što se tiče mog oporavka, nisam imala ozbiljnih komplikacija ili slično. To je dug proces ozdravljenja, potrebno je vreme, ali osećam se dobro, mogu obavljati normalne aktivnosti. Uglavnom, dok sam bila na operaciji, osećala sam se malo ukočeno, ali nisam osećala nikakvu bol, samo sam se osećala malo umorno, ali mogla sam da idem da trčim da sam htela. Imam i kompresijski grudnjak i to moram da nosim šest nedelja.

smanjenje grudi, Fibi TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Nisam imala nikakve implantate, ništa nije neprirodno, to je bilo samo smanjenje i podizanje, tako da su u suštini samo uklonili višak masnog tkiva, a zatim su podigli mišiće - detaljno je objasnila proceduru, prenosi 24sata.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track