Najnovije vesti

NAKON 18 POBAČAJA RODILA SINA U 48. GODINI: Bili na korak od ODUSTAJANJA od borbe za potomstvo, a onda su otkrili PRAVU DIJAGNOZU
Foto: Printscreen YouTube

OGREJALO IH SUNCE

NAKON 18 POBAČAJA RODILA SINA U 48. GODINI: Bili na korak od ODUSTAJANJA od borbe za potomstvo, a onda su otkrili PRAVU DIJAGNOZU

Žena

Taman kada su hteli da odustanu od borbe za potomstvo, lekari su otkrili da Luis ima ćelije u telu koje ubijaju njene embrione. Tada su doktori krenuli da je leče i rešavaju poremećaj koji se dešavao u njenom telu.

Nakon 16 godina i 18 pobačaja, Luis i dalje nije gubila nadu. Čekanje se isplatilo i u svojoj 48. godini napokon je rodila sina Vilijama.

Luis i Mark upoznali su se 1999. i želeli su da zasnuju porodicu. Ovaj par iz Engleske je pokušavao da začne otkako je Luis imala 32 godine, ali bezuspešno.

Luis Vornford
foto: Printscreen You Tube

Luis i Mark potrošili su oko 800.000 evra na pokušaje vantelesne oplodnje.

- Mark i ja pokušavamo da dobijemo bebu od moje 32. godine. Propatili smo 18 pobačaja i potrošili čitavo bogatstvo, ali sada kada gledam Vilijama, sve je vredelo. Nisam mlada kao nekada i treba mi vremena da ga uhvatim po kući, ali vredelo je - rekla je svojevremeno ponosna mama za "5 News".

Kada god bi zatrudnela, u 14. nedelji bi izgubila bebu.

- Nema te žalosti koja se može uporediti s gubitkom voljene i željene bebe, svi vaši snovi i nade su slomljeni. Pokušali smo i s donorom jajašca, ali ni to nije uspelo - rekla je Luis.

Kada je svog sina prvi put uzela u naručje, shvatila je da se njena želja nakon toliko godina napokon ostvarila.

- Bilo neverovatno. Kada mi ga je doktor dao, nisam mogla da verujem, bila sam presrećna. Bio je predivan, kao da sam osvojila na lutriji - rekla je za kraj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

16:43

Vrhovni sud Amerike omogućio ukidanje prava na abortus: Brankica Janković o pravima žena u Srbiji

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja