IDEALAN OBROK PRE TRENINGA
Foto: Promo

IDEALAN OBROK PRE TRENINGA

Žena -

Ukoliko redovno trenirate znate koliko je važna pravilna ishrana pre treninga kako bi on bio učinkovit. Ipak, nije naodmet podsetiti se toga s vremena na vreme i zbog početnika koji se susreću sa brojnim pitanjima i nedoumicama. Dakle, šta je idealan obrok pre treninga, bilo da vam je cilj povećanje mišićne mase ili smanjenje masnih naslaga?

Ukratko, odgovor je ovsena kaša. Ovaj kvalitetan obrok je idealan za postizanje željenih rezultata, a lagan je za stomak. Sa teškim osećajem u stomaku teško će vam pasti i vežbanje, a to ne želite.

Ovsene kaše će snabdeti vaše telo dodatnom energijom koja je potrebna za fizičke aktivnosti. Dr. Oetker kaše sadrže najmanje 60% ovsenih pahuljica i predstavljaju izvor vlakana, što pomaže da se na lak način dostigne preporučeni dnevni unos vlakana u organizmu.

Pored nutritivnih vrednosti i benefita koje one imaju za vežbanje, dodaćemo i to da se Dr. Oetker kaše vrlo jednostavno spremaju. Nakon što sadržaj kesice prelijete ključalom vodom i promešate, kroz 3 do 5 minuta možete da konzumirate obrok, koji je, uz sve navedeno, i veoma ukusan.

Koji su sve ukusi dostupni, možete da pogledate na Dr. Oetker sajtu.

Za one koji poste, na raspolaganju su posne kaše sa 30% manje šećera i inulinom i Natural Vibes linija bez dodatog šećera sa prirodnim aromama, pogodna i za vegane.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track