PRIPREMITE SE ZA USKRS: Nisu JAJA, a biće vam potrebno za trpezu!
Foto: Promo

PRIPREMITE SE ZA USKRS: Nisu JAJA, a biće vam potrebno za trpezu!

Žena -

Zašto ovog Uskrsa ne biste uradili nešto malo drugačije i oplemenili svoju trpezu nečim novim? Dovoljno je izmeniti samo jedan mali detalj da bi sve izgledalo originalnije nego prošle godine. Ako nemate inspiraciju, tu smo da vam damo ideju - pogledajte OVDE.

Jedan od najjednostavnijih načina da dekorišite trpezu, što podrazumeva malo novca i gotovo 0 truda, jeste da promenite način postavljanja salveta na stolu. Za samo nekoliko sekundi napravite od njih predivan cvet! Kako? Ne znamo jeste li ovo viđali ranije, ali genijalna stvarčica za one koji vole da sto bude ne samo bogat hranom, već i lepo ukrašen – držači za salvete u obliku stabljike cveta.

Šta sa njima možete da uradite?

Na vrh držača samo stavite salvetu presavijenu u trougao, zarotirate stabljiku i to je to – pretvoriće je u cvet za tili čas! Toliko malo napora, a tolika promena na trpezi! Vrlo originalna dekoracija bilo da se radi o Uskrsu, nekom drugom prazniku, bilo da uopšte nema nekog specijalnog povoda.

***A gde se kupuju? Ovde se i pre praznika prodaju po sniženoj ceni – online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Osim za kućnu varijantu, ovi držači su fenomenalni i za restorane, poslastičarnice. Možete se „igrati bojama, pa npr. kombinovati 2, 3 boje salveta za stolom. A osim jednobojnih svakako možete koristiti i šarene salvete.

***Kupite po AKCIJSKOJ ceni držačae za salvete OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track