OVO SU POZNATE DAME KOJE FURAJU PRIRODNO IZDANJE: Rekle "NE" brijaču, pokazale srednji prst establišmentu i nije ih BRIGA! (FOTO)
Foto: Larry Busacca / Getty images / Profimedia

hrabre

OVO SU POZNATE DAME KOJE FURAJU PRIRODNO IZDANJE: Rekle "NE" brijaču, pokazale srednji prst establišmentu i nije ih BRIGA! (FOTO)

Žena -

U eri "lažnjaka" gde je sve isforsirano i sve mora da izgleda identilčno, kao da je sišlo sa farbričke trake, gde se filteri obilato koriste i gde je imperativ imati savršeno telo. Botoksi, estetske korekcije i ostale stvari koje služe da se ostane večito mlad i dostigne ideal lepote.

To se posebno odnosi na ženski rod, gde se gleda svaka bora, strija ili nepravilnost, a pod najvećom lupom su žene i devojke iz industrije zabave.

Madona, Lurds
foto: NIJO / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, postoje i žene koje su rekle "establišmentu" i pobunile protiv takvog gledanja na stvari. Najčešći oblik bunta su - dlake. Ispod pazuha, na nogama ili bikini zoni. I dok neke skidaju svaku dlaku sa sebe, one su rekle ne brijaču i koriste svaku priliku da pokažu figurativni srednji prst javnosti.

Neko to zove feminizmomom, neko ružnim rečima, ali na kraju dana, dlake su stvar izbora i hoće li ih neka žena imati ili ne, je samo i isključivo njena odluka.

1 / 7 Foto: Instagram / Planet / Profimedia

U galeriji iznad možete videti dame sa svetske scene koje gaje "šiške ispod miške" i ne uzbuđuje se previše zbog toga.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track