UHVATILA MUŽA U PREVARI, PA ČULA NAJGLUPLJU LAŽ IKAD: Nije prestao da se izmotava, a drugi izgovor bio je JOŠ GORI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

Da li je moguće?

UHVATILA MUŽA U PREVARI, PA ČULA NAJGLUPLJU LAŽ IKAD: Nije prestao da se izmotava, a drugi izgovor bio je JOŠ GORI! (VIDEO)

Žena -

Tajlar Pejdž podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži najgoru laž koju je čula u životu.

- Videla sam fotografiju mog muža na Fejsbuku. Bio je u noćnom klubu sa nekoliko devojaka i nije nosio burmu. Pitala sam ga o čemu se radi, a on mi je odgovorio da su fotošopom skinuli prsten sa fotografije. Naravno da jesu... - rekla je u snimku.

@tylarpaige I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! #fyp #liar #cheater #exhusband ♬ They photoshopped his wedding ring off - Ty Paige

Kasnije, u drugom video snimku, objasnila je kako se njegovo izmotavanje tu nije završilo.

- Nakon što se setio da je oženjen stručnjakinjom za fotošop i shvatio da nijedan fotograf iz noćnog kluba neće gubiti vreme pokušavajući da mu skine prsten sa prsta, promenio je priču. Zatim je rekao da je verovatno skinuo prsten kada je otišao da opere ruke i zaboravio da ga vrati na prst. Pravo vreme da zaboravite da vratite prsten - objasnila je ona.

Ona je dodala da je na fotografiji iz noćnog kluba u Torontu i njegov rođak, koji je takođe skinuo burmu. Tajlar, koja je sada srećno razvedena, svojom pričom prikupila je preko tri miliona pregleda, a mnogi su bili iznenađeni onim što su videli, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track