ZAŠTO NE MOŽETE DA DOŽIVITE VRHUNAC? Stručnjakinja za INTIMNE ODNOSE otkrila najveće probleme koje žene imaju u krevetu!
Foto: Shutterstock

ovo je istina

ZAŠTO NE MOŽETE DA DOŽIVITE VRHUNAC? Stručnjakinja za INTIMNE ODNOSE otkrila najveće probleme koje žene imaju u krevetu!

Žena -

Britanska stručnjakinja za intimne odnose, Trejsi Koks, navela je dva najveća problema koje žene imaju u krevetu, a koja ih ometaju da u potpunosti uživaju, pa je podelila i savete koji će pmoći da ih prevaziđu.

Koks ističe da prva stvar oko koje žene treba da prestanu da brinu tokom intimnog čina jeste izgled. Ona je za "Daily Mail" govorila o velikoj studiju koja je otkrila vezu između izgleda tela i zadovoljstva intimnim odnosima. Naučnici su otkrili da jedna od deset žena doživljava anksioznost zbog opuštenih grudi, viška kilograma ili nesavršenog tela. To, pak, negativno utiče na njeno uzbuđenje, želju, učestalost vrhunca i odnosa.

seks, potencija, par u krevetu
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Stručnjakinja je naglasila da ako se žena stidi svog tela i smatra ga ružnim, u njoj se javlja otpor protiv toga da je neko gleda ili dodiruje. Samo prihvatanje sebe sa svim nedostacima, emancipacija i unutrašnja sloboda poboljšaće kvalitet intimnog života. Koks je savetovala ženama da češće imaju odnose (saznajte i koliko puta ih imaju parovi koji važe za najsrećnije), da se više upuštaju u ljubavnu igru, da se ne plaše da preuzmu inicijativu i obavezno da kažu partneru šta žele i šta im je potrebno.

Kao još jedan uobičajeni problem, Koksova je navela preteranu anksioznost žena zbog vrhunca. Međutim, po njenom mišljenju, dostizanje vrhunca tokom intimnosti nije krajnji cilj, već samo "desert na kraju dobre večere".

Vrhunac se dešava kada smo srećni, opušteni, na pravom mestu i ne osećamo nikakav pritisak. Takve idealne okolnosti se ne dešavaju često, a mi ipak nastavljamo da se nerviramo što ne doživljavamo eksplozivne or*azme redovno, na zahtev.

Seks
foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

Umesto da or*azam postane sam sebi cilj, Koks kaže da je važnije uživati u zadovoljstvu odnosa. Istovremeno, ako zaista želite da postignete vrhunac tokom "akcije", uvek možete da koristite vibrator kao deo ljubavne igre, dodala je stručnjakinja.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track